2777
2789
عنوان

دختر ۵ ساله ام

296 بازدید | 14 پست

دختر من ۵ سالشه خیلی لاغره و حساس و عاطفی

بیشتر روز سرش با بازی گرمه و مشکل خاصی نداره چون بچه اولمه یه کم تو تربیتش سختگیر بودم 

مشکل اصلی این بچه اینه که از بچگی قاطی میکرد یهو بعد مثل بچه های دیگه گریه سر میداد و جیغ و داد تا اینجا طبیعی بود ولی دیگه آروم نمیشد ممکن بود تا یک ساعت از من و باباش بخواد یه کار تکراری رو انجام بدیم مثلا یه جا وایسم تکون نخورم روبرورو نگاه کنم دستم رو بذارم کنار بدنم بعد یکساعت یا کمتر که دستوراش انجام بدم گریه تموم میشه

الان که بزرگتر شده میگه این اتفاقا دست خودم نیس

من تا ۳،۴ سالگی تحملم بیشتر بود حالا چندماه دیگع ۶ سالش میشه بازم ادامه داره این حالتش

خیلی ناراحتم شبایی که اینجوری میشه قلبم درد میگیره😭😭😭😭😭

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عر چه زودتر این‌عادت اشتباهو ازش بگیر چطور تا الانم تحمل کردی 

مبگه دست خودم نیس بعدش میاد بوس و بغل و مامان ببخشید

همین منو نگران کرده میترسم ببرم روانپزشک قرص بهش بده

مبگه دست خودم نیس بعدش میاد بوس و بغل و مامان ببخشید همین منو نگران کرده میترسم ببرم روانپزشک قرص ب ...

نترس از این بدتر نیست که چطور تا الان تحمل کردی بزرگتر بشه بمونه روش حالا تا پیش خودته نازشو بکشب ازدواج کرد چی 

بی توجهی.بزا گریه کنه.دختر منم زیاد خود کنترل نیس.استاد از کاه کوه ساختنه

اگه اصلا توجه نکنم به من و خودش آسیب میزنه

یه بار فقط باباش خونه بود اینجوری شد شوهرم بی محلی کرد بدنش رو جمع کرد و پاهاش به هم میکشید جای زخم رو پاهاش بود

نترس از این بدتر نیست که چطور تا الان تحمل کردی بزرگتر بشه بمونه روش حالا تا پیش خودته نازشو بکشب از ...

آخه چجوری بی محلی کنم به خودش آسیب میزنه

اگه اصلا توجه نکنم به من و خودش آسیب میزنه یه بار فقط باباش خونه بود اینجوری شد شوهرم بی محلی کرد ب ...

ببر مشاوره حتنا.ولی حتی اسیبم میزنه به خودش مشکل خودشه.بدن شما نیست که.دوبار اذیت شه دفعه دیگه اینکارو نمیکنه

وسواس تمیزی داره تا حدی دغدغه مند هم هست احساساتش رو بروز نمیده چجوری میتونم کنترل کنم؟

باید برید پیش روانشناس کودک 

چون وقتی کسی رو کاری تاکید داره و تا اون کار و انجام نده فکرش راحت نیست  وسواس فکری داره