2777
2789
عنوان

الان مشکل از منه یا مادرشوهرم؟؟؟؟

520 بازدید | 44 پست

سلام دوستان 

من سال تحویل خونه ی مادرشوهرم بودم و چون عیدی دومم بود خب بازم خیلیا عیدی دادن بهم ولی تو فامیلی ما رسم نیس عیدی بدن همون سال اول نامزدی میدن 

بعد شوهرم به شوخی گفت که ۵۰۰ میدم بهت ولی هرچی جمع کردی تا اخر عید همشو بده به من 🤣 ماهم زدیم زیر خنده منم گفتم که اخه از کجا معلوم شاید ۱ تومن جمع کردم شوهرمم گفت از کجا معلوم شاید من ضرر کردم...دیگه تموم شد

بعد هر جا که میرفتیم هرکس به ۵۰ /۱۰۰ میدادن و مادرشوهرم تا از مهمونی در میومدیم میگفت من دیگه تورو نمیبرم بیرون یا اون پولارو تقسیم کنیم ....خب میدونم اینا خیلی شوخ طب هستن شوخی کرد ...منم زدم زیر خنده گفتم باشه ...

بار دوم که رفتیم خونه ی یکی دوباره گفت

همچنین بار سوم، بار چهارم😐😐

منم زیاد شوخی نمیگرم اخه شوخی چند بار میشه یبار دوبار سه بار نهایت ۵ بار دیگه بار اخر همه ناراحت میشن خب😐

منم از اون دسته آدمام که حرفی نمیزنم نمیزنم نمیزنم دیگه بار اخر جمع میکنم عصبی میشم دعوا راه میندازم 

دیشبم همین کارو کردم اوردم پولارو انداختم جلوی شوهرم 

گفتم بسه دیگه از دمه عیدی این حرفو میزنین مادرشوهرم برگشت گفت داشتم شوخی میکردم منم گفتم اخه شوخی میشه یبار دوبار سه بار...نه که هر بار 

گفتم هر آدم فرق میکنه یکی باهاش هر چقدرم شوخی کنی به هیچیش نیس ولی بعضیا خب شوخی برنمیدارن منو با خودتون یکی نکنین ۵ تا انگشت دارین کدومش برابره؟؟؟

گریه زاری را انداخت خدا منو محتاج پول تو و پسرم نکنه 

داشتم شوخی میکردم همسایمون (با همسایشون خیلی جون جونی هستن ) مگه پسرای اونا به من این حرفو میزنن من ناراحت میشم و....

فکر کنم ۱ ساعتی فقط گفت 

شوهرمم از اتاق جاشو برد انداخت تو پذیرایی 

ولی شوهرم طرف هیچ کدوممونو نگرف فقط به مادرش گفت که مامان کاریت نباشه چیزی نگو ولش کن

مادرشوهرم از اون آدماس که بدنش دیگه نای موندن نداره ادای زنده بودنو تظاهر میکنه چون که شوهرشو از دست داده خیلی همو دوس داشتن بخاطر همون سر هر چیزی گریه زاری را میندازی و دستش میگیره و تکون نمیخوره تا باید بره دکتر سرمو آمپول و...بزنه 

منم فقط سپردمش به خدا میگم سر دخترش بیاد تک تک کارایی که با من کرده 

حالا اشتباه از من بود یا مادرشوهرم؟؟؟؟

هردوتون 

اخه پونصدتومن پول این کولی بازیا رو داره!!!!!!!!!!!!!!!!!

خودم ادمیم که اصلا شوخی سرم نمیشه ولی این حرف رو صدبارم میزد صدبار میخندیدم میگفتم قابل نداره صدتا از این پولا فدای سرتون بعدم میذاشتم تو جیبم

حالا خوبه سکتش ندادی برای دوزار 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر زشت برخورد کردی

حالا مثلا ۲۰ بار میگفت چیزی ازت کم میشد؟؟

شاید کارش بد بود اما فکرشم نمیتونم بکنم با بزرگترم اینطور رفتار کنم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اشتباه از شما بود 

اوکی ناراحت شدی جنبه شوخیت پایینه ولی واسه یه حرف یه همچین قشقرقی راه انداختی؟ 

چ خبره مگه 

یکم سیاست رفتاری لطفا

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

از تو 😶

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اگه میدونستی شوخن دیگه دعوا راه نمینداختی شوهرش فوت کرده گناه داره عیددیدنیا که تموم شد فوقش یه هدیه میگرفتی مثل روسری یا چیزی که دست از سرت برداره یه ۵۰۰ تومن که این حرفارو نداره اونم عیدی

تو که شرایط روحیشو میدونستی خب نمیگفتیم به حرفاشم اهمیت نمیداذی

اخه عزیزم وقتی دوست نداره کسی بهش چیزی بگه خب خودشم چیزی نگه من از اون دسته آدمام که درون گرا هستم تا چند روز نخورمم هیچی نمیگم به کسی یعنی کلا با کسی کاری ندارم 

2790
2778
2791
2779
2792