2777
2789
عنوان

ازدواج

270 بازدید | 14 پست

دوستان امیدوارم عاجزانه کمکم کنین

پدرم و خواهرم و من هر سه تا شخصیت های بی ازاری هستیم، هر سه تامون تحصیل کرده هستیم و کاری به کار کسی نداریم، ولی نحسی تو کل زندگیمونه، نمیتونیم ازدواج کنیم، نمیتونیم کار پیدا کنیم اگر پیدا کنیم حقوق فوقالعاده پایین یا شرایط کاری سخت، اگر فردی بیاد بهمون پیشنهاد دوستی یا ازدواج بده خودش میزاره میره بدون اینکه چیزی بگیم، اصلا جذاب نیستیم از نگاه دیگران، با اینکه خودم خیلی خوشگلم و تحصیلات عالی و خوش پوش ولی اصلا کسی یه پیشنهاد ازدواج که هیچ، پیشنهاد دوستی هم نمیده، میخواستم مهاجرت کنم نشد، استادم حقمو خورد، خیلی زندگیم کنده باور کنین هر روز نماز میخونم قران میخونم به امام رضا زنگ میزنم و صلوات میخخونم، ولی اصلا مشکل حل نمیشه، نمیدونم همزاد دارم، طلسمه یا سحره یا چله افتادم، ولی بگم اینو که هر سری یکی از فامیلامونو خواب میبینم که بهم میگن این برات دعا زده، زه بار عمه، یه بار عمو، یه بار همسایه، یه جورایی شکل و نیت واقعی همه بهم تو خواب نشون داده میشه، و میدونم اهله دعا هستن، رزق و روزیمون به شدت اومده پایین، اگر دعانویسی کاری برامون انجام بده فقط و فقط ۲ روز تاثیر میزاره، همش خودمو خانواده مریضیم بدون دلیل. کمک کنین، اگر واقعا تو این شرایط بودین تجربه ای دارین بهم کمک کنین. فوقالعاده توکلم به خداست ولی نمیدونم چرا خود خدا راهمو باز نمیکنه، ۳۰ سالمه، خواهرم ۳۸ سال که یه بار ازدواج کرده ولی طلاق شد زندگیش، پدرمم ۵۶ سالشه و مادرم خیانت کرد و جدا شد و پدرمم تنهاست

تعداد رای : 13
نظرسنجی
ازدواج
3
23%
باطل کردن
6
46%
کمکم کنین
2
15%
کمکم کنین
2
15%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط نماز اول وقت وهرروز بعد نماز صبح یه صفحه قرآن با معنی بخون یه خانومی می‌گفت یواش یواش همه ی گره های زندگیت باز میشه

واینکه جوری دعا کن انگار به خواستت رسیدی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🤍

اینجا داره اذان میگه

برات دعا میکنم مشکلاتتون حل بشه وبه زودی زود یه ازدواج موفقی داشته باشی

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

از کار با حقوق کم شروع کن امر ببینن کارت خوبه حقوقت افزایش میدن یا ممکنه بواسطه اون کار کار بهتری پیدا کنی یا مورد ازدواج پیدا شه

بنظرم داری تلقین میکنی همزادو سحر و جادو فقط دلیلی برای تلاش نکردن هست

به امید خدا هرچی سریعتر خدا گره از مشکلاتتون باز کنه

عزیزم 

دعا نویس کارش اینه که با موکل یا همون جن یه خواستگار برات پیدا کنه و ازدواج کنی دیگه کاری نداره خواستگاره آدمه خوبیه یا نه 

خودم چند نفرو میشناسم دعا گرفتن سریع تو همون ماه ازدواج کردند ولی بعدش پسره یا معتاد از آب در اومد یا یه مشکل بدتری داشت و میخوان طلاق بگیرن.

پیش دعا نویس رفتن افتادن از تو چاله به چاهه

باور کن

زیر90سال ریپلای نکنه😁😁😁

ببینید سوره فلق و ناس هر چی سحر و جادو باشه از بین میبره حتما بخونید ، علاوه بر اون حرز امام جواد رو به صورت بازوبند به بازوی راست ببندید ان شا الله که مشکلتون حل میشه.

اینایی که میگی نحسی توی زندگیت افتاده و طلسم شدی نتیجه تفکرات اشتباهته ، تمام امور زندگی جهان دست خداست ، حالا اگه هزار تا هم جادوگر جادو جنبل کنن تا خدا نخواد کاریی انجام نمیشه ، این شرایط بیکاریی و بی پولی مختص شما تنها نیس بیشتر مردم درگیرشن ، بیشتر جوونا هم بدلیل همین شرایط بد اقتصادیی میترسن زن بگیرن و خودتون میبینید که چقدر دختر بی شوهر و چقدر پسر بدون زن زیاد شده ، اعتماد نفس خودتو بالا ببر ، شبها موقع خواب ده بار با خودت نجوا کن ، من خیلی جذابم ، خیلی خوش شانسم ، تنم سالمه ، دلم خوشه ، خدا مواظبمه

سلام عزیزم خوبی بابت تاپیک دعا نویسیتون پیام دادم من پیش یه اقایی انجام دادم واقعا عالی بوده خواستید ...

سلام

معرفی دعانویس توی سایت ممنوعه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

...

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

عزیزم یه راهکار میگم ردخور نداره

یا نور المستوحشین في الظُلَم  مجرب ترین روش برای رفع یا دفع شیاطین جنّی و انسی و رفع یا دفع وسواس و شکّ های آزار دهنده و دفع قطعی  عادات  زشت

👇👇👇👇👇

هر روز تلاوت آیه ۹۷ و ۹۸ از سوره مومنون ، با توجه به معنا در حین تلاوت  👇👇👇                              ۹۹ بار صبح و سپس دعا میان دو صلوات
و ۹۹ بار شب و سپس دعا میان دو صلوات  

بهتر است این تلاوت ، بین الطلوعین و نیز بعداز نماز مغرب باشد .

بعد از آن توصیه می‌شود :  تا پایان عمر ، برای دفع شیاطین ، بر این تلاوت مداومت شود.

👇👇👇👇👇

وَقُلْ رَبِّ أَعُوذُ بِكَ مِنْ هَمَزَاتِ الشَّيَاطِينِ *
وَأَعُوذُ بِكَ رَبِّ أَنْ يَحْضُرُونِ

ترجمه : ( و بگو پروردگارم پناه میبرم به تو از وسوسه های پنهانیِ فشار آورِ شیاطین ، و پناه میبرم به تو پروردگارم از اینکه شیاطین نزد من حاضر شوند. )

الحمدلله ده ها نفر تاکنون با روش فوق الذکر ، نجات پیدا کرده اند .👌