2777
2789
عریزم برات دعا میکنم 🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد 

ممنونم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شوهرم ۳سال دوست بودیم ۱۲سال ازدواج

اووووخ چ سختتتت من همش۴ماه باهم بودیم ینی ازاشنایی تاطلاق.دهنم حسابیییییییی سرویسه 

چند دلیل باعث میشه ک منو ب مهمونیاشون دعوت کنن اینه ک مهربونم مودبم توووروخدا🥴
نفس عمیق از ته وجود بکش خدارو سپاس بگو چین انگار اه اه

بعده اونهمه ازخودگذشتگی واقعا زور داره بهم😔

بعده اونهمه ازخودگذشتگی واقعا زور داره بهم😔

اگه ادامه میدادی انقد از خودگذشتگیات عمیق میشدن ک میدی جیزی از خودت نذاشتی بمونه برای ی؟ یک عدد بی لیاقت و بی ارزش ب تمام معنا

خیلی سخته پیدا کردن و درست کردن خود بعد اون همه تحلیل رفتنا

اگه ادامه میدادی انقد از خودگذشتگیات عمیق میشدن ک میدی جیزی از خودت نذاشتی بمونه برای ی؟ یک عدد بی ل ...

ممنونم ازدلداریت خواهرگلم خیلی ممنونم.بخداقسم ن خواستم طلابخره نه عروسی گرفت واسم کل مهریه و وام ازدواجمم برد ازین همه احمق بودن وخربودن خودم بیزارم چراعشقش کورم کرده بود ای اجی جان همه چی ب کنارسرکوفتای خونوادم بکنار ک میگن دیدی راست گفتیم دیدی این ادمش نبود

ممنونم ازدلداریت خواهرگلم خیلی ممنونم.بخداقسم ن خواستم طلابخره نه عروسی گرفت واسم کل مهریه و وام ازد ...

آره ب همون خدا قسم میفهمم چی میگی

خیلی میخوام منم راحت بشم رها و آزاد خیلی خستم

و خیلی برات خوشحالم ک زود تمومش کردی یا بهرحال تموم شده

منم سرکوفت میشنوم با گذشت 6 سال نزدیک ب 6 

الان بشنوی خیلی قشنگ تره تا سال های سال در حال ادامه ی زابطه ی مزخرف باشی و بشنوی و کاری نکنی

آره ب همون خدا قسم میفهمم چی میگی خیلی میخوام منم راحت بشم رها و آزاد خیلی خستم و خیلی برات خوشحال ...

الهی بمیرم خدای مهربون دلتوشادکنه وبهترین راهو بذاره جلوپات بحق مقدسات عزیزوبزرگوار..دعامیکنم موفق باشی واگ خیروصلاحت توشه تمومش کنی واگ نیس دعامیکنم رابطتون ترمیم پیداکنه 

الهی بمیرم خدای مهربون دلتوشادکنه وبهترین راهو بذاره جلوپات بحق مقدسات عزیزوبزرگوار..دعامیکنم موفق ب ...

خدا نکنه عزیزجان

الهی زنده و پاینده باشی

خیلی ممنونم از دعای خوبت

الهی خداجان اجابت کنه

خیلی لطف کردی

الهی شاد و راضی از زندگیت روزگار بگذرونی و موفق باشی

خدا نکنه عزیزجان الهی زنده و پاینده باشی خیلی ممنونم از دعای خوبت الهی خداجان اجابت کنه خیلی لطف ...

وای ممنونم مرسی قربونت برم کاری نکردم ک طلاجان وظیفم بوده انشاالله ک دل مهربونت نشکنه وهمین مهمه.ماها بخاطر دلمون شاد ویاخدای نکرده ناراحت‌میشیم ومن ازخدامیخوام دل بزرگت دردگیر طوفانی مث طوفانه زندگیع من نشه هم شماوهم بقیه بنده های خدا