2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا جدا شدی ؟

😔بخاطر یه اعتقادی ک خانوادم دارن بعدم دعوای داداشم با عشقم نذاشتن بهم برسیم منم نمیتونم کسیو ببخشم هرکار میکنم نمیتونم خیلی سخته خانوادم بدجور دلمو شکستن

نه بابا کسی دنبال شر نیس مگر اینکه خیلی خر باشه خودشو تو دردسر بندازه بعدشم برا گذشتس ب شوهرت ربط ند ...

یعنی اگه خواستم ازدواج کنم ب شوهرم نگم هر چند گفتنش ام درست نیست 

😔بخاطر یه اعتقادی ک خانوادم دارن بعدم دعوای داداشم با عشقم نذاشتن بهم برسیم منم نمیتونم کسیو ببخشم ...

منم خانوادم مخالف بودن عزیزم و اواخر دیدم چقد حق داشتن الان ک تموم کردم خدایی دوسش ندارم و راضیم فقط یکم دلم شکسته 

منم خانوادم مخالف بودن عزیزم و اواخر دیدم چقد حق داشتن الان ک تموم کردم خدایی دوسش ندارم و راضیم فقط ...

ولی من خیلی عاشقشم خیلی اونم چیزی کم نداره شغل خونه داره اما دلیل مخالفت خانوادم واقعا غیرمنطقیه حتی خدا هم هیچ جا نگفته برا همین دارم دق میکنم

نمیشناسمش ک چجور ادمیه اگ کله خراب باشه شاید  چرا کات کردی چن سالته؟

بد دهن بود عصبی بود اخلاقش خیلی بد بود اذیتم میکرد بار آخر سر کار دعوامون شد ک کار نمیرفت و گفت من اصلا نمیخام برم کار برو سراغ زندگیت واتساپشو دیلیت زد بعد من احمق رفتم دنبالش گفت بین منو تو همه چی تموم شده اگه میخوای برگردی ام باید برا من تعیین تکلیف نکنی نگی برو کار منم گفتم اگه بخوام برگردم اگه واقعا دوسم داری بیا خاستگاری گفت برا من وقت تعیین نکن ی بار ام گفت نمیخامت منم گفتم نمیخامت بعدم گفت هیچ وقت دیگه بهم پیام ندیم گفتم اگه بخوای مزاحمت برام ایجاد کنی نمیبخشمت گفت من با تو کاری ندارم راستی ۱۲ ساعت ام باهام فاصله داره خلاصه خودش ام راضی بود الان ۴ روزه تموم شده و دیگه ازش خبری ندارم خودشم نمیخواست دیگه دوسش ندارم