2777
2789
اره عزیزم ...ما به اونیکه یه روز بده دوروز خوبه بیشتر وابسته میشیم چون میگیم اگه دوسم نداشت بهم محبت ...

ب نظرت برام مزاحمت ایجاد نمیکنه؟ این رابطه همش برام عذاب بود همش .‌دیگه وارد رابطه نمیشم مگر کسی ک بیاد خاستگاریم و شرایطش خوب باشه 

ب نظرت برام مزاحمت ایجاد نمیکنه؟ این رابطه همش برام عذاب بود همش .‌دیگه وارد رابطه نمیشم مگر کسی ک ب ...

نه اصلا یه جوری وانمود کن که وحود نداره اخه خود پسرا یا مردا هم ترس دارن نباید بفهمه میترسی یا ضعیفی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا یه جوری وانمود کن که وحود نداره اخه خود پسرا یا مردا هم ترس دارن نباید بفهمه میترسی یا ضعیفی

تتورو خدا برام دعا کن همه چی تموم شده دیگه هیچ اثری ازش نباشه 

بله سخته 5 ماهه در حال فراموش کردنم اون حتی بی خداحافظی رفت اولش خیلی خیلی بی تاب بودم الان بهترم ولی کامل نه 1 سال و نیم تو زندگیم بود سخته برحال اما شکر خدا الان حالم بهتره و قطعا بهترم میشه 

به خودت زمان بده و بدون بهترین ها در انتظار ته 

چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص❤️✨
بله سخته 5 ماهه در حال فراموش کردنم اون حتی بی خداحافظی رفت اولش خیلی خیلی بی تاب بودم الان بهترم ول ...

برام دعا کن مال من بعد سه سال بود ولی واقعا اذیتم کرد خیلی زیاد گفتم اگه منو میخوای بیا تکلیف منو مشخص کن و گفت برای من وقت تعیین نکن و خیلی بددهنی میکرد منم تموم کردم برام دعا کن

برام دعا کن مال من بعد سه سال بود ولی واقعا اذیتم کرد خیلی زیاد گفتم اگه منو میخوای بیا تکلیف منو مش ...

حتما.... ایشالله خدا به دلت آرامش بده 

منم خیلی اذیت کرد با همه کم و زیادش ساختم با همه چیزش اما.... :) 

تا به جایی رسید منو له کرد هر چند منم شرایطم خیلی بهتر شد ولی هول بازی در نیاوردم ولی اون بی لیاقت بود یادش رف تو سختی هاش کی کنارش بود الان خوشی هاش رسید منو یادش رف از این دلم خیلی میسوزه.... 

چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص❤️✨
حتما.... ایشالله خدا به دلت آرامش بده  منم خیلی اذیت کرد با همه کم و زیادش ساختم با همه چیزش ا ...

منم خیلی دلم گرفته و شکستس ناراحت نیستم ک تموم کردم فقط میترسم نتونم فراموشش کنم یا برام مزاحمت ایجاد کنه بعدا 

دقیق دقیق درکت میکنم الان خودشم بیاد نمیتونی نگه اش داری  از یه طرفم نمیخوای ازدستش بدی

همین الانم خیلی ازش بدم میاد وای چه خاستگارایی ک به خاطرش رد کردم 😔