2789
عنوان

لازانیا

124 بازدید | 11 پست

خانما من احساس میکنم سس بشامل دوست ندارم ! 

میشه نباشه داخل لازانیا ؟ 

شما میریزید داخل لازانیاتون یا نه 

بگو چگونه بمیرمت که اینگونه در من نفس میکشی ، بگو چگونه وابسته بودنت نباشم که اینگونه زندگی ام را با من قدم میزنی و خنده ام را بیخ گوشم جا می گذازی ، بگو چگونه در تو حبس نباشم که اینگونه در من جاری هستی ، که اینگونه حالم با تو خوب است❤️⁩M❤️
ما اصلا سس بشامل نمیزنیم خیلی خمیر و بد میشه منم دوست ندارم

میگن اگ نریزیم لازانیا خشک میشه و مواد وا میره 

درسته ؟ 

از شما ام اینطور میشه ؟ 

بگو چگونه بمیرمت که اینگونه در من نفس میکشی ، بگو چگونه وابسته بودنت نباشم که اینگونه زندگی ام را با من قدم میزنی و خنده ام را بیخ گوشم جا می گذازی ، بگو چگونه در تو حبس نباشم که اینگونه در من جاری هستی ، که اینگونه حالم با تو خوب است❤️⁩M❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم نمیریزم ...مزه آردو دوست ندارم

خشک نمیشه لازانیا ؟ 

وا نمیره ؟ 

بعد شما چند دقیقه داخل فر میزارید و با چه درجه ای ؟ 

خشک نمیشه لازانیا ؟  وا نمیره ؟  بعد شما چند دقیقه داخل فر میزارید و با چه درجه ای ؟&nbs ...

برای وا نرفتن باید بزاری یکم سرد بشه که پنیر پیتزاش یکم موادو بگیره تا وا نره 

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage