من یه مدت طولانی اضافه وزن داشتم و الان که چند روزه لاغر تر شدم وقتی می ایستم احساس میکنم زانو هام ضربدری شده (زیاد نیست) به نظرتون سریع مشکلش حل میشه ؟ :(
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
قبل از جراحی زانو به شدت اذیت میشدم، همیشه احساس درد و فشار داشتم. وقتی پیش دکتر مجدی رفتم، خیلی با دقت توضیح داد که چه کارهایی باید انجام بشه و اصلاً نگران نباشید. عمل که انجام شد، بعد از مدتی میتوانستم راحتتر راه برم و حتی ورزش کنم! الان زانوهایم کاملاً صاف شده و هیچ دردی ندارم.
سلام شما عمل زانو ضربدری انجام دادید ؟ میشه از دوران نقاهتش بگید من یکی از پاهام ضربدری هست میخوام ع ...
سلام عمل کردی؟
واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......