2777
2789
عنوان

زانوی ضربدری

166 بازدید | 8 پست

من یه مدت طولانی اضافه وزن داشتم و الان که چند روزه لاغر تر شدم وقتی می ایستم احساس میکنم زانو هام ضربدری شده (زیاد نیست) به نظرتون سریع مشکلش حل میشه ؟ :(

چهار زانو بشین 

پاهاتو کفشو بچسبون به هم دولا شو و زانوهاتو به سمت زمین قشار بده 

عمدتا رفع میشه

اسکات با پاهای کاملا باز بزن در حالت اسکات که هستی قدم قدم، چپ، راست برو به سمت جلو و بیا عقب

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قبل از جراحی زانو به شدت اذیت می‌شدم، همیشه احساس درد و فشار داشتم. وقتی پیش دکتر مجدی رفتم، خیلی با دقت توضیح داد که چه کارهایی باید انجام بشه و اصلاً نگران نباشید. عمل که انجام شد، بعد از مدتی می‌توانستم راحت‌تر راه برم و حتی ورزش کنم! الان زانوهایم کاملاً صاف شده و هیچ دردی ندارم.

قبل از جراحی زانو به شدت اذیت می‌شدم، همیشه احساس درد و فشار داشتم. وقتی پیش دکتر مجدی رفتم، خیلی با ...

سلام 

شما عمل زانو ضربدری انجام دادید ؟ 

میشه از دوران نقاهتش بگید 

من یکی از پاهام ضربدری هست 

میخوام عمل کنم

سلام شما عمل زانو ضربدری انجام دادید ؟ میشه از دوران نقاهتش بگید من یکی از پاهام ضربدری هست میخوام ع ...

دوست عزیز حتما قبل از هرکاری با دکتر متخصص مشورت بگیرید که بهترین روش درمانی رو بهتون پیشنهاد بده 

دکتر مجدی مرجع قابل اعتمادی هستش میتونید یه ویزیت پیش ایشون برید

چون هر نفر شرایطش با اون یکی فرق میکنه

قبل از جراحی زانو به شدت اذیت می‌شدم، همیشه احساس درد و فشار داشتم. وقتی پیش دکتر مجدی رفتم، خیلی با ...

سلام عزیزم.شمارو دکتر امیرحسین مجد عمل زانوی ضربدری کردند کدوم بیمارستان من میتونم باشما پیام خصوصی صحبت کنم.خودم نتونستم پیام خصوصی بدم

سلام شما عمل زانو ضربدری انجام دادید ؟ میشه از دوران نقاهتش بگید من یکی از پاهام ضربدری هست میخوام ع ...

سلام عمل کردی؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲