2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 23 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ۲۲ سالمه ایشون ۲۸ سالشه مثلا تو رفتار یا تو لباس پوشیدن اونجوری که مناسب مجالسه تیپ بزنه درکل بگ ...

شما براشون لباس کادو بخر به سلیقه ی خودت 

کم کم متوجه میشه اراسته و خوشتیپ بودنش چقد خوبه و باعث خوشحالی شما میشه 

خب خیلی پسرا لباس پوشیدنشون خوب نیس خانوما به سلیقه خودشون براشون تیپ میزنن کم کم راه میفتن

یعنی مشکل خاصی نیست؟ خداکنه درست بشه من خودمم خیلی حساسم رو ظاهر مثلا ما اومدیم مسافرت ولی حلقه و کت و شلوار و همه چی یادش رفته... اگه شما جا من بودین چیکار میکردین؟

شما براشون لباس کادو بخر به سلیقه ی خودت  کم کم متوجه میشه اراسته و خوشتیپ بودنش چقد خوبه و با ...

خداکنه الان دیگه همه جا به ظاهر اهمیت میدن خب برا منم مهمه که همسرم خوش تیپ باشه هر جا میریم بهش افتخار کنم

یعنی مشکل خاصی نیست؟ خداکنه درست بشه من خودمم خیلی حساسم رو ظاهر مثلا ما اومدیم مسافرت ولی حلقه و کت ...

قبل سفر باهاش چک کن از این ببعد 

من یه استاد خیلی با شخصبت داشتم جوون بود باورت میشه انقد دخترا براش میمردن تحصیلکرده با ادب خوش قیافه خانواده خوب منتهی زیر پیرهن مردونه تیشرت طرحدار جای زیرپوش  میپوشید اصلا هم فکر نمبکرد سایه میزنه خخخخخخخخ

خب ازدواج خوبی هم کرد خانومش خوش تیپش کرد اینا چیز مهمی نیست بنظرم قابل حله

دخترکش تیپ بزنه سر و گوشش بگرده خوبه؟ مرد بد ندیدی و الهی نبینی

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
قبل سفر باهاش چک کن از این ببعد  من یه استاد خیلی با شخصبت داشتم جوون بود باورت میشه انقد دختر ...

اوهوم خب باهم نیومده بودیم که بهش بگم واقعا اینطور بوده خب خیالم یه کم راحت شد 

؟؟ توکل برخدا

خیلی ممنون از راهنمایی شما و همه دوستان

من ۲۲ سالمه ایشون ۲۸ سالشه مثلا تو رفتار یا تو لباس پوشیدن اونجوری که مناسب مجالسه تیپ بزنه درکل بگ ...

وا همچین‌ گفته‌ بی تجربه ست‌ فکر کردم‌ تو روابطش‌ گول میخوره و ساده ست. و باج میده به مردم و....

ظاهر چیه آخه 

وا همچین‌ گفته‌ بی تجربه ست‌ فکر کردم‌ تو روابطش‌ گول میخوره و ساده ست. و باج میده به مردم و.... ...

نه تو روابطش خوبه خداروشکر تو بعضی چیزا بی تجربه اس

آخه ظاهر هم تا یه حدی اهمیت داره