2777
2789
عنوان

دانشگاه زنجان

2055 بازدید | 13 پست

بچه ها من واس ارشد میخوام امتحان بدم اگ قبول شم گرایشی ک میخوام بهترین انتخاب واس من تهران و زنجان ک ب دلایلی تهران نمیشه حالا چاره ای نداشتم نمیدونم برم یا ن 

از نظر مسافت چون خودم اردبیلیم زنجان نزدیک تره فک کنم

ولی کسی هست از دانشگاه علوم پزشکی زنجان که از شرایطش و محیطش بگه؟ و آیا خوابگاه میدن واس دانشجوهای ارشد؟

و یکم از مردم زنجان هم بگید عالی میشه   

من زنجان بودم

خوبن

اون موقع ها میگفتن غریبه پرستن

هرشهری بری یه چی پشتشون میگن 

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هواش سرده

ما تابستون پنکه و کولر نمیزدیم

هواش تمیزه

یه چهارراه سعدی معروف داره 

با یه کوه گاوازنگ

جوونا دریکی از این دومکان رویت میشدن پیست اسکی هم داره

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
عزیزم دانشگاه رزنجان دانشگاه خوبیه ارشدم فقط دو سه روز رفت و امد داری  روزانه و شبانه باشی قطع ...

فداتشم مرسی جواب دادی😍 امیدوارم بدن چون من ارشد وزارت بهداشت میخوام بدم قطعا ۵ الی ۶ روز ک باید برم 

وزرات علوم ۲ الی ۳ روزه🥲

دفترچه هم نگا کردم چیزی پیدا نکردم راجب خوابگاه

یکم ترس دارممممم😂 یکم خیالم راحت شه اوکیه🤦🏻‍♀️😂

فداتشم مرسی جواب دادی😍 امیدوارم بدن چون من ارشد وزارت بهداشت میخوام بدم قطعا ۵ الی ۶ روز ک باید برم ...

دوستان من ترک نبودن زنجان خوندن البته معماری شما ک دیگه تا حد زیادی هم زیان هستید.

زنگ بزن امور دانشجویی دانشگاه شرایط خوابگاه رو بپرس

مردم زنجان بشدت مهربان و مهمان نواز  ن من چند بار رفتم خیلی مردم با فرهنگ و فهیم  ومذهبی مثل همه ترک هاو مهمان نواز  هستن. آب و هاش هم ی کم از اردبیل گرمتره فقط در حد دو درجه. شهرش تمیز  هست من و خانواده مون که خیلی دوست داریم