2777
2789
عنوان

دوام آوردم..

290 بازدید | 7 پست

و من دوام آوردم وقتی که به معنای واقعی کلمه فهمیده بودم عشق چیست...وقتی که واقعا قلبم شکسته بود...دوام اوردم وقتی که روحم له و خسته بود..دوام آوردم وقتی که بغض و اشک ویرانم میکرد...رشد کردم..رشد کردم..و باز هم دوام خواهم اورد...

اما در این بین به این فکرمی کنم که انرژیم را برای چیزهای بهتر،باارزش تری صرف کنم...ک گذشت این یکسال با تمام دردهایی که به جا گذاشته..با تمام رنج هایم به من آموخت و یادآوری کرد که چقدر میتوانم توانا باشم و روی پاهای خودم بایستم...ک من برای زندگی برای عشق برای بودن کافی است و با ارزش.

من دوام آوردم چون شماها بودید..بودید و خواندید و در کنار دلم بودید...

من دوام آوردم چون خداوند نور و جلوه ی پاکی و انسانیت را در وجود انسان هایی متجلی کرده بود و به من نشان داد..خوب که نگاه می کنم در صدر صدر می بینم که؛ من دوام آوردم به مهر دوستانم..که اگر نبودند من نه دوام می آوردم و نه زنده میماندم...بمانید برایم که آموختم و می آموزم از شما خیلی چیزها را..با ارزش ترینید برایم 

@heliotrope ‍ 

@father1396  

@جانان۰۱۰۳ ،کجایی دختر.. از خودت خبر بیار جانان.. 

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

سلام عزیزم عیدت مبارک. 

من تاپیکهای اشنایی و ازدواجتون رو هر سه رو خوندم. 

قلم بسیار خوبی دارین. 

دلم میخاست بپرسم چه خبر ؟ و کمی براتون حرف بزنم. اما دیدم تاپیک مربوط به چند ماهه پیشه. 

و شاید الان ...

شاید البته 

حال دلتون خوب شده باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم عیدت مبارک.  من تاپیکهای اشنایی و ازدواجتون رو هر سه رو خوندم.  قلم بسیار خوب ...

سلام دوست خوبم 

ممنون از وقتی که گذاشتی 

حالم خوبه(حال ما خوبه)..و پذیرای حرف هات هستم 

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

سلام عزیز دلم عیدت مبارررررک💚💛💙💜🤎

سلام عزیزم 

بهارت مبارک 

کجایی..از بعد اون اتفاق خوب ک برات افتاد دیگ بهت پیام ندادم گفتم شاید شرایطشو نداشته باشی..استوریهاتو میدیم فقط...کجایی خوبه اوضاع..ی خبرررر ندادی از خودت هاااا

امیدوارم حال دلت خوب باشه 

سلام مهتاب عزيز.

ممنون از اينكه منو توي پست ت صدا زدي. هر چيزي بوده و هر انرژي اي بوده درون خودت بوده و ما فقط به يادت آورديم كه تو كي هستي و بايد كجا باشي و چجوري زندگي كني. اميدوارم از زندگيت به تمام و كمال لذت ببري و بهترين ها برات آرزو ميكنم. مطمئنم كه با تلاشي كه تو ميكني و تجربه ها يي كه به دست آوردي و سختي هايي كه توي اين مسير كشيدي مطمئنا به جاسگاههاي بالاتر و بهتري خواهي رسيد.

باز هم ممنون.

راستي سال نو ت مبارك باشه. برات در اين سال جديد سالي پر بركت همراه با شادي و سلامتي و دل خوش آرزو ميكنم. اميدوارم هميشه حال دلت خوب باشه.