2777
2789
عنوان

عاقا یه سوال؟

119 بازدید | 4 پست

سلام عزیزان.تا حالا شده یه حسی بهتون بگه امسال ازدواج میکنین و دقیقا همون سالم ازدواج کرده باشین؟آخه یه حس خیلی عجیبی دارم ازونورم هرکیو میبینم همش حرف ازدواج منو پیش میکشن حتی کسانی که همیشه میگفتن فعلا زوده، ازدواج نکن ،ازین حرفا.اصلا بهشم فکر نمیکنم که بگم دلیلش اونه.تلقینم نمیکنم.۲۵سالمه

ازنظر خودم فعلا برام زوده.

اینا ک خواب دیدن طرفشونو دیدم ولی حس نمی دونم والا

اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤‍🩹

ن چون اصن بهش فک نمیکنم حسی ام ندارم😃 به فکر ارتقای جایگاهم و موقعیتمم

و یادگیری مهارت های زیاد و سفر و.....

وقت واسه فک کردن ب ازدواج نیست😂😂😂

توام زوده حالا درهرصورت الهی خوشبخت شی

❣💫خدا به دلی که دریا باشه کشتی میده💫❣                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم یه حس های عجیبی دارم و همش تو فامیل و آشنا میکن اره این سریع شوهر می‌کنه...چون هیکل و چهرم یکم بیشتر از سنم میخوره و ریز نیسم و به گفته ی بقیه خوشگلم ....ولی خودم میگم نه ربطی نداره...آخه سنم کمه نمیرم الان 

امسال سر فوت کردن شمع تولدم آرزوم بزرگ شدن نیس...آرزوم اینه برگردم به بچگیم و عین خواهر برادر بمونیم و هیچ وقت عاشقت نشم:)💔🍃