2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

175 بازدید | 10 پست

امروز حالم بد بود پیام دادم خاستگارم بیاد دنبالم بریم بیرون اونم اومد و رفتیم

بهم گفت بیا زودتر مراسم ازدواج و اینا بگیریم من از این بیشتر نمیتونم صبر کنم

منم بهش گفتم شرایطمو که میدونی مامان بابام راضی نیستن دوتا پسر دیگه گیر دادن بهشون یکم بهم وقت بده

برگشته بهم میگه توکه تکلیفت معلوم نیست تکلیف منم نامعلوم کردی ما باهم رفتیم ازمایش دادیم قبلش هم همه حرفامونو زده بودیم و مشکلی نبود اگه قراره اینطوری پیش بره بگو برم پی زندگیم این همه دختر ریخته دور و برم

قبل بیرون رفتنمون برای ناهار با مامان باباش و خودش به اضافه ی خاله و دختر خاله هاش رفتیم بیرون خودش تک فرزنده و میگه دختر خاله هاش مثل خواهراش میمونن ولی این مامانش و خالش هی میخوان یکی از این دوتا دختراشونو بهش قالب کنن صمیمی ترین رفیقاش سعی میکنن حمایتمون کنن و وقتی حالم بده همیشه حواسشون هست لتمه ای(اگه درست نوشته باشم)به رابطمون وارد نشه ولی هم از طرف ما هم از طرف اونا دارن سعی میکنن ایت وسلط و بهم بزنن منم رفتم با یکی از رفیقای نزدیکش حرف زدم گفتم بهش چی گفت و ازش خواستم بهش راجب حرفامون چیزی نگه اونم گفت خودتو ناراحت نکن خودت که میدونی خیلی میخوادت فقط یه خورده اعصابش خراب بوده یه چیزی گفته منم تایید کردم ولی خیلی ناراحت شدم اونقدری که باورتون نمیشه

رفتم خونه مامانمم هی گیر میده بهم خواهرم میاد میگه موندم از چیه تو خوشش اومده کلا از همه طرف حتی از طرف خاستگارم داره بهم فشار میاد اون پسره نمیتونن بزور یه نفر و بهش قالب کنن ولی من دخترم کافیه بابام پاشو کنه توی یه کفش که برو با پسرخالت یا ....

یه چیزی بگید دلم اروم شه🙁😢

لطمه...خو ب خواستگارت بگو سمج بازی در بیاره پاشنه درخونتو دربیاره.اگ درست فهمیده باشن زیرش زدن خواستگارتو قبول ندارن؟

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

*لطمه

ببین عزیزم بیخودی برای خودت سختش نکن یعنی چی میخوان بهش دختر قالب کنن اون اگه قلبا تورو بخواد به کس دیگه ای فکر نمیکنه تازه برات صبر هم میکنه

به اضافه اینکه تو هم باید تکلیفتو معلوم کنی اگه مطمئنی پدرت هیچ جوره راضی نمیشه این آقا رو معطل خودت نکن شاید بخواد ازدواج کنه خب

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطمه...خو ب خواستگارت بگو سمج بازی در بیاره پاشنه درخونتو دربیاره.اگ درست فهمیده باشن زیرش زدن خواست ...

نه لصلا کلا ازش خوششون نمیاد با اینکه همه چی تمومه خوشگله پولداره شغل مناسب داره اهل هیچی هم نیست

فقط فاصله سنی رو بهونه میکنن که ۹ سال ازت بزرگ تره

دختر باشی باید تو سری خور باشی؟ هیچکس حق نداره کسی و وادار به ازدواج کنه از حرف خواستگارتم خوشم نیمد ...

خیلی خیلی فکر کردم هیجوره نمیتونم از فکرش دربیام ولی انتظار نداشتم اینطور دلمو بشکنه

نه لصلا کلا ازش خوششون نمیاد با اینکه همه چی تمومه خوشگله پولداره شغل مناسب داره اهل هیچی هم نیست ف ...

۹سال اختلاف زیادنیس ک.احتمالا لقمت گرفتن واسه کسی دیگ.حالا ب خواستگارت یاد بده ی سیاستی درپیش بگیره دل باباتو ببره خلاصه

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
*لطمه ببین عزیزم بیخودی برای خودت سختش نکن یعنی چی میخوان بهش دختر قالب کنن اون اگه قلبا تورو بخواد ...

پدرم عمرا راضی بشه ولی تکلیف دل خودم چی میشه من همه جوره میخوامش حاضرم جونمم براش بدم

۹سال اختلاف زیادنیس ک.احتمالا لقمت گرفتن واسه کسی دیگ.حالا ب خواستگارت یاد بده ی سیاستی درپیش بگیره ...

اون که اره پسر عموی مامانم میگن با اون عروسی کنی خوشبخت میشی چون باباش خیلی دوسم داره فاصله سنیمون هم کمتره اون که هیچ پسر خالمم هست که فقط ۳ سال ازم بزرگ تره

چطور بهش یاد بدم فعلا باهاش قهرم مگه بگم رفیقاش یادش بدن

اون که اره پسر عموی مامانم میگن با اون عروسی کنی خوشبخت میشی چون باباش خیلی دوسم داره فاصله سنیمون ه ...

خدا بده برکت خواستگار بارونی پس😅🤣اره حتما ب دوستات بگو یادش بدن دوسش داری ازدستش نده❤