2777
2789
عنوان

بلند شدن قد با ...🤨🤷‍♀️

433 بازدید | 39 پست

حجامت برا بلن تر شدن قد خوبه انجام دادین؟

چن مدت پیش یه نفر از اقوام  رفته بود حجامت کرده بود همینجوری بعد  فهمیدم دخترشو برا افزایش قد میخاد ببره حجامت کنه چون همون که حجامت میکرد گفته بود باعث افزایش قد میشه چن نفر بودن حتی ۱۰ سانتم اضاف شده به قدشون🤷‍♀️

بعد قرار شد منم برم ولی هم اینکه میترسم هم یکی از دوستام گفت عوارض داره و ترسیدم خیلیی قدم بلند شه😂دیگه نرفتم 

اینم بگم ۱۸ سالمه قدم ۱۶۳  

تا حالا انجام دادین برا بلن شدن قد🤔

من سه سال ازت کوچبکترم قدم ۱۶۵...اره منم شنیدم شاید برم ولی یجوریع میترسم 

امسال سر فوت کردن شمع تولدم آرزوم بزرگ شدن نیس...آرزوم اینه برگردم به بچگیم و عین خواهر برادر بمونیم و هیچ وقت عاشقت نشم:)💔🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش تبلیغاته 

حجامت دیگه همه چیووو درمان میکنه 

قد 

نازانی 

کلیه کبد 

مگه اصلا ممکنه 

همش به خاطر اینه که پول بیشتر به جیب بزنن

لغو کاربری کردم؛ شرمنده اگر سوالی پرسیدید ندیدم و پاسخ ندادم 🌸
من سه سال ازت کوچبکترم قدم ۱۶۵...اره منم شنیدم شاید برم ولی یجوریع میترسم 

اره منم میترسم چون گفت چن جایه بدنو تیغ میزنه همون حجامت منظورمه نمیدونم پشت گردن و چن جای پا🤷‍♀️🤕

ژن تیکیه

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever