2777
2789

دارم اسباب کشی میکنم و کلییییی اذیت شدیم ... الحمدلله به لطف خدای بزرگ خونه داریم اما امشب خیلی دلم گرفت برای اونایی که هر سال اسباب کشی دارن ... من واقعا بریدم انقد که کار کردم و جمع کردمو تمام نشده ... 

الهی به حق این ماه شعبان به حق علی به حق امام زمان همه اجاره نشینا همین امسال معجزه وار صاحب خونه بشن 

از ته دل دعا میکنم شمام یه صلوات مهمون کنین 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
آبجی اسباب کشی سهله، من بچهام ازقبل عید بهونه قرمه سبزی دارن ونتونستم درست کنم وسایلش ندارم بخدا،، خ ...

از خدا هیچی بعید نیست عزیزم ... کافیه بخواد همه چی عوض میشه ... هر کس یجور گرفتاره نازنینم من سالهاست تو ارزوی همون بچه ای هستم که تو داری 

الهی خدا بچه هاتو حفظ کنه برات ... ان شاالله دستت پر پر میشه و پر از برکت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خدا هیچی بعید نیست عزیزم ... کافیه بخواد همه چی عوض میشه ... هر کس یجور گرفتاره نازنینم من سالهاس ...

انشالله بحق فاطمه زهرا،، آبجی برا من بچهام دعا کن منم دورکعت نماز به نیتتون نیخونم با نماز صبح

کاربرقدیمی هستم😊
انشالله بحق فاطمه زهرا،، آبجی برا من بچهام دعا کن منم دورکعت نماز به نیتتون نیخونم با نماز صبح

ممنونم قشنگم . حتما دعات میکنم . گلم من چندتا ذکرو اینا بلدم دیدم نوشتی نماز صبح گفتم حالا که نماز خون هستی بهت یاد بدم . 

مشکل مالیتون بخاطر چیه ؟ همسرتون کار مناسب دارن ؟ رزقو روزیتون کمه ؟ 

ممنونم قشنگم . حتما دعات میکنم . گلم من چندتا ذکرو اینا بلدم دیدم نوشتی نماز صبح گفتم حالا که نماز خ ...

نه ابجی کارگر فلکست کارگیرنمیاد،، مستاجریم هم،، الانم مدتیه ماش پیچ خورده رباط اصلی پاش آسیب دیده افتاده خونه،، خانواده خودمم وضع مالی خوبی ندارن

کاربرقدیمی هستم😊
نه ابجی کارگر فلکست کارگیرنمیاد،، مستاجریم هم،، الانم مدتیه ماش پیچ خورده رباط اصلی پاش آسیب دیده اف ...

برای کار
ایه ۲۴ قصص فقط این تیکه ( رَبِّ إِنِّي لِما أَنْزَلْتَ إِلَيَّ مِنْ خَيْرٍ فَقِيرٌ ) به مدت ۲۱ روز بعد از هر نمازت ۲۱ بار بخون اول و اخرش هم صلوات بفرست به نیت اینکه کار مناسب گیرت بیاد

برای رزق و روزی هم بعد از نماز صبح صلوات بده و ۱۱۰ بار بگو ( یا جوادُ یا کَریم ) در اخر هم صلوات
بعد از نماز عشا هم صلوات بده و ۱۱۰ بار بگو ( یا ررَزاق )  و در اخر هم صلوات