2821
2789
۳ ماه

شوهر منم‌نامزدی اینجوری بود الان ۱۰ ساله ازدواج کردیم واقعا خسته شدم و دیگه از رابطه بیزارم انقد رفتم حموم پدرم درومد 

دوست دارم بمیره دیگه کشتم فکر کن بعد ده سال هنوز همونه واقعا خسته کننده است 

گفتم به دخترم بگم اگه نامزدش اینجوری بود ردش کنه شمارو نمیدونم ولی نمیخوام دخترم مثل خودم اذیت بشه به نظرم خیلی آزار دهنده است هرچیزی به اندازش خوبه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ وقت از رو اجبار کاری رو انجام نده مخصوصا رابطه که بعد یه مدت کلا دلزده میشی با همسرت صحبت کن وسع ...

بهش گفتم فک میکنه ناز میکنم

یه بارم دعوامون شد برگشت گفت رابطه کامل کننده عشقه این چرت و پرتا 

منم گفتم یه بار نه دم به دیقه مرد حسابی 

بعد منو متهم به سرد بودن میکنه

بهش گفتم فک میکنه ناز میکنم یه بارم دعوامون شد برگشت گفت رابطه کامل کننده عشقه این چرت و پرتا  ...

به نظر من که بعدا هم درست نمیشه کلا خیلی گرمه و این برا ی خانم خیلی آزار دهنده است مرد معمولی خوبه نه سرد نه گرم

خب لذتشو ببر شماهم  چرا چندش؟

خب آدم حس بدی بهش دست میده به جای اینکه بشینیم باهم فیلم ببینیم یا بریم بیرون یا چیزای دیگه الان امروز میخواستم عصر جدید ببینم نشد اصلا

هعیی رابطه 

بهش گفتم فک میکنه ناز میکنم یه بارم دعوامون شد برگشت گفت رابطه کامل کننده عشقه این چرت و پرتا  ...

بهش بگو رابطه اصولی کامل کننده عشقه

و من اگه میخاستم ناز کنم کلا برا اولین رابطه هم ناز میکردم

ولی درکل مردا رابطه جنسی مهمه و اگه واقعا اذیت نمیشی دل به دلش بده که هم الان اوایل ازدواجه اتیشش تنده و هم اینکه دلگرم بشه بهت و خدایی نکرده خطا نکنه

ولی بازم میگم بستگی به خودت داره خودتو مجبور نکن 

ذاگه دیدی با حرف زدن قانع نمیشع مطلب براش بفرس و اگاهش کن ک زیادش خوب نیس و فلان تو اینترنت این مطالب زیاد هس

💜عضو گروه بنفش مانکن های زیبا💜وزن شروع ۸۱/۱۰۰☹️وزن تاریخ ۱۴۰۲/۷/۳  ۷۸/۸۰۰🤕وزن فعلی ۷۶/۹۰۰😍 وزن هدف ۶۳💪🤩