2821
2789
واقعا خسته کننده اس واسه من و خیلی ازم انرژی میره  ولی این انگار هر دوساعت شارژ میشم  بع ...

نامزد من از وقتی نامزد کردیم باهم بیرونم رفتیم خونشون اینا رفتم فقط دوبار دستمو گرفتهه همین میترسم ازین ور بوم افتاده باشهه سرد باشه

💛💛💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه نامزدت ابش نمیاد هعی رابطه میخواد ازت ؟؟؟؟ التش درد نمیگیره؟؟؟

چرا میاد

من اول فک کردم ارضا نمیشه باز میخواد ولی میگه نه  میشم

خیلی فکرم مشغوله برم زیر یا سقف چکار میخوام کنم

من اولین بار خوبم ولی بقیش یه جورایی میشه گفت از رو اجباره

هیچ وقت از رو اجبار کاری رو انجام نده مخصوصا رابطه که بعد یه مدت کلا دلزده میشی با همسرت صحبت کن وسعی کنید متعادلش کنید

💜عضو گروه بنفش مانکن های زیبا💜وزن شروع ۸۱/۱۰۰☹️وزن تاریخ ۱۴۰۲/۷/۳  ۷۸/۸۰۰🤕وزن فعلی ۷۶/۹۰۰😍 وزن هدف ۶۳💪🤩

بهش بگو کافور میقولی🤣🤣آخه هر ۲ ساعت 😑😑😑تن و بدنم لرزید😱😱ب هرحال ک زیاده روی نکنید اول و آخر برای همدیگه اید

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

چرا میاد من اول فک کردم ارضا نمیشه باز میخواد ولی میگه نه  میشم خیلی فکرم مشغوله برم زیر یا س ...

واقعا اگه ارضا میشع التش درد نمیگیره؟

کاربر دامنارنجی ، گلزیبادلم، خوشگلخانومم هستم تعلیق شدم عاشقتونم
نامزد من از وقتی نامزد کردیم باهم بیرونم رفتیم خونشون اینا رفتم فقط دوبار دستمو گرفتهه همین میترسم ا ...

خوشبحالت بخدا 

من بعضی وقتا چندشم میشه ازش میگم منو فقط واسه این چیزا میخواد