2821
2789
عنوان

خاتون

263 بازدید | 18 پست

قسمت ۲۱خاتون اومده؟

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جانم عزیزم تا من هستم قسمت 21 میخای چیکار 😁♥️

فقط میخوام بدونم شیرزاد چی شد   

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
بله برات تعریف کنم

اره الان مهمون دارم نمیتۉنم ببینم 

خاتون بچش تو گیلان بدنیا اومد

تو دارو درخت شیرزاد رف دنبالش بالا سرش بود ندیدم مثل موقعی که تیر خورده بود دیگه گوهرم جلو در اتراق کرده بود رضا که اومد بره خبر بده دیگه همین دیگه

تو رو سننه قربونت برم؟؟

بله

من فقط موندم خاتون چطور تنها تو رودخونه اونقدر راحت زایید

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
بله من فقط موندم خاتون چطور تنها تو رودخونه اونقدر راحت زایید

شیرزاد چی شد ؟

به طرز عجیبی که تو بالیوود😂هزارتا تیر میخورن ولی بازم زندن

برام با جزییات بگو   

فقط میخوام رضا بمیره خاتون هم پشیمون بشه 

بله برات تعریف کنم

وگو

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم