2777
2789
عنوان

رل عشقمو دیدم...

178 بازدید | 14 پست

بچه ها من 16 سالمه کسی هم ک از بچگی دوسش دارم یک ماه ازم بزرگتره 

داستان ما از این قراره ک ما قبلا هم بازی بودیم اقواممونه بعد من خیلی دوسش داشتم و دارم البته خیلی مغرورم و از این مدل دخترا نیسم ک هر روز ی کراش و دوست پسر عوض کنم تا حالا همچین کارایی نکردمو میخوام فراموشش کنم اما اون گوشه های ذهنم هست اون موقع ها ک بچه بودیم من 9 سالم بود ی یکی از دوستام گفته بودم بعد میدونم باهاش بهم بخورد رفت ب پسره گف ک دوسش دارم اما اون کس دیگه ای رو دوست داشت از اون موقع ما دیگه هم بازی نشدیم منم دیگه خیلی خودمو میگرفتم و... کلاس هفتم ک بودم ی بار با تمسخر گف تو منو دوست داری و... منم گفتم اشتباه متوجه شدی و از لجش گفتم کس دیگه ای دوست دارم هوا برت نداره حالا امروز رلشو ک میشناسم دیدم تو عروسی باهم سلام و علیک و...حرف زدیم تو حرفاش گف ک نگا عشق سابقت اونجاس 

منم ب رو خودم نیاوردم گفتم کی میگی گف فلانی میگم منم گفتم کی گفته دوسش دارم و... من کس دیگه ای دوس دارم بهشم گفتم و اونم گف ک این همون موقع کلاس سوم بودین زده تو گوشت و... حالا اون دختره نمیدونه ک من میدونم باهم دوستن و پسره براش تعریف کرده من گفتم کی گف نگفت اما خیلی عصبیم چرا همش میخواد پسره ک غرور منو خورد کنه الان چندین سال گذشته آیا هدفش چیه البته دروغم گفته بود زدم تو گوشش شما نظرتون چیه

من اصلا ب پسره محل نمیزارم اونم ب من محل نمیزاره

پسره ۱۶ ساله رل داره 🤐🤐

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

خوشبحالت تو ۱۶ سالته دغدغت اینه من ۱۶ سالمه  دغدغه اینه بابام چطور ترک کنه

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تومار نوشتی چرا از خط۵ نفهمیدم چی شد اصلا

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

خوشبحالت تو ۱۶ سالته دغدغت اینه من ۱۶ سالمه  دغدغه اینه بابام چطور ترک کنه

وای خیلی این دغدغه بدیه من همش میترسم ک بابام بره سمت همچین چیزایی با وجود اینکه میدونم قلیونم نکشیده تا حالا

وای خیلی این دغدغه بدیه من همش میترسم ک بابام بره سمت همچین چیزایی با وجود اینکه میدونم قلیونم نکشید ...

خیلی بده خیلی ...😭

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

هووووف خدایا دغدغه رو نگاه بچهههههه درستو بخون منه ۳۰ ساله از دوس پسر و شوهر فراری ام بعد...

اتفاقا منم خیلی ب فکر درسمم اما خب همش عصبی میشم و حس بدی بهم دست میده وقتی میبینمش و این حرفا پیش میاد حالا بگین چرا این پسره اینو هنوز یادشه و رفته برا رلش تعریف کرده حس میکنم غرورم کلا شکسته

امیدوارم بابات زودتر ترک کنه و از ته دلت خوش حال باشی و بهترین ها برات اتفاق بیوفته

ممنونم عزیزم❤

ان شاءالله  بهترین ها براتون رقم بخوره😍

اتفاقا منم خیلی ب فکر درسمم اما خب همش عصبی میشم و حس بدی بهم دست میده وقتی میبینمش و این حرفا پیش م ...

میخوای غرورت نشکنه فعلا تا کوچیکی دور پسر و دخترای دوست پسردار رو خط بکش 

و ازین رل و رل بازی و کی چی گفت کی چی کرد خودتو بکش بیرون 

و از نوجوانیت لذت ببر و در زندگی به جاهای خوبی برس 

احساسات و فکر و وقتتو صرف آدمی کن که سرش به تنش بی ارزه و مرد باشه و قرار باشه شریک و همراه زندگیت بشه