2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته...

244 بازدید | 12 پست

می م اینستا عکس بچه میبینم... فیلم زایمان مردم رو میبینم، میزنم زیر گریه. وقتی زایمان خودم یادم میاد و بچه ای که بغلم دادن و حالا نیست... چه داغ سختی... تا زنده ام میسوزم

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

چی شد بچت

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم میدونم خیلی سخته

دوباره باردار میشی نگران نباش😥

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم...

بیخیال بچه برا چیته بزرگ میشه تازه مصیبتاشو باید جمع کنی

شاید مصلحت در این بوده اینقدر بهش فکر نکن زندگی جنبه های دیگه ای هم داره به خدا دنیا دو روزه اینقدر خاطر خودت رو مکدر نکن

چند روز بعد از تولد فوت کرد بخاطر قصور پزشکی

اى خدا چه سخت انشالله به زودى دوباره مامان ميشى خطاطون چى بود؟؟شكايت نكردى؟

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
عزیزم میدونم خیلی سخته دوباره باردار میشی نگران نباش😥

حتی اگه باردار بشم این داغ هرگز آروم نمیشه. وقتی اثر جای پاشو میبینم... لباسهایی که به اسمش بود... گاهی حس میکنم کار میگم از این غم

حتی اگه باردار بشم این داغ هرگز آروم نمیشه. وقتی اثر جای پاشو میبینم... لباسهایی که به اسمش بود... گ ...

با تموم وجود درکت میکنم انشاالله باردار شی و بچت و سالم بغلت بگیری داغ خیلی سخته 

مادرمم داغ برادرمو دید هنوز حالش بده 😥

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم...
اى خدا چه سخت انشالله به زودى دوباره مامان ميشى خطاطون چى بود؟؟شكايت نكردى؟

بیمارستان ان آی سی یو خالی نداشت. آمبولانس نداشت. پزشک نیومد بالا سر بچم. یه دانشجو پزشکی اومد اونم نفهمید بچه اکسیژن خونش پایینه، گفت بچه خوابیده... تا چهار ساعت بعد اکسیژن خونش رفت پنجاه. اما نه آمبولانسی بود نه آن.ای سی یو خالی... شکایت کردیم. روند دادگاهش ادامه داره

با تموم وجود درکت میکنم انشاالله باردار شی و بچت و سالم بغلت بگیری داغ خیلی سخته  مادرمم داغ ب ...

خدا صبر بده به مادرت. منم این بچه رو بعد از داغ خواهرم از خدا خواستم. اما هرچه غم اون بود، غم بچم هزار برابر بیشتر سوزوندم... خواستم غم اون یادم بره... اما‌‌‌‌....

خدا صبر بده به مادرت. منم این بچه رو بعد از داغ خواهرم از خدا خواستم. اما هرچه غم اون بود، غم بچم هز ...

داداشم ۲۴ سالش بود در اثر تصادف فوت شد 

شما چرا بچتون فوت شد؟

داداشم ۲۴ سالش بود در اثر تصادف فوت شد  شما چرا بچتون فوت شد؟

خدا رحمتش کنه، بچه ام بخاطر قصور پزشکی فوت کرد و نداشتن آمبولانس.... نبودن ماسک اکسیژن... نیومدن دکتر اطفال بالاسرش و فرستادن یه دانشجو با مهر دکتر...

بیمارستان ان آی سی یو خالی نداشت. آمبولانس نداشت. پزشک نیومد بالا سر بچم. یه دانشجو پزشکی اومد اونم ...

واقعا نميدونم چى بگم ولى اميدوارم خداخودش دلتو آروم كنه من رفته بودم زايمان دخترم ان آى سيوبسترى بود رفتم بهش سربزنم توى بلوك زايمان خانمه زجه ميزدبچشو ازدست داده بود هيچوقت ازذهنم نميره بعدش افسردگى گرفتم

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟