2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 22 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چه جوری به جاریت گفتی چی گفتی؟

بیشتر به مادرشوهرم تذکر دادم که خوشم نمیاد با شوهرم بگو بخند را میندازه و هی اسمشو صدا میزنه با ناز و عشوه و دست میزنه هی بهش، گفتم تذکر بده بهش، چن باریم وقتی اینکارارو کرد اخم و تخم کرد که متوجه شه، به شوهرمم سپردم که یکم دوری کن وقتیم زیاد خوش و بش میکنه بهش محل نده تا اینکه جمع کنه خودشو، و اینکه رفت و آمدمم کمتر کردم

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
بیشتر به مادرشوهرم تذکر دادم که خوشم نمیاد با شوهرم بگو بخند را میندازه و هی اسمشو صدا میزنه با ناز ...

وای بدم میاد از اینایی ک ب شوخی ب شوهر بقیه دست میزنن دید خوبی به همچین زنایی ندارم

یا ابوالفض😂

یا ابوالفضل نداره که دیگه هرکی باید حد خودشو بدونه دخترخاله پسر خاله و دختر عمو پسر عمو هم مثل زن و مردای تو کوچه نامحرمن فرقی نداره که باید بدونن چجوری رفتار میکنن و حد و حدود رعایت کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
وای بدم میاد از اینایی ک ب شوخی ب شوهر بقیه دست میزنن دید خوبی به همچین زنایی ندارم

دقیقااااااا، اعصابم خورد شد چن باری دیدم انقد اخم و تخم کردم جاریمم متوجه شده بود مادرشوهرمم بعدشم که به مادرشوهرم گفتم گف دیدم خیلی ناراحت شدی بهش تذکر میدم حتما

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز