2777
2789
عنوان

بکارت🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرنکنم بخاطری خارش پاره بشه بعدش اگه پاره شده باشه بایدخونی چیزی میدیدی.قبل اینکه برات خاستگاربیادوامرخیری پیش بیادبروپیش متخصص زنان برچکاپ.دیگه اونجااگه خدایی نکرده چیزی باشه راهنمایت کنه

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

وقتی پاک بودی وقتی بر اساس بچگیت از دست دادی پس اینکارم بنظرم زیاد بدک نیس انجام بدی

نمیدونم

خانوادم‌به‌این‌موصوع‌‌اعتقادندادن.

یعنی‌بکارت‌براشون‌مهم‌نی

نه عزیز نیاز نیست بری دکتر

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
بله شدید مامانم‌میگه‌اطرافش‌قرمز‌شده‌بود😭🤦🏻‍♀️

معاینه رفتین؟!

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

البته ببخشبد:بایدی شئ بطورمحکم وناگهانی وارد بشه تاپاره بشه باخارش ن 

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

یاد خودم افتادم از رو درخت افتاده بودم مامانم بعد اینکه مطمئن شد دستو پام چیزیش نشده گیر داده بود به اینکه افتادی شلوارت خونی نشد🤦‍♀️🤦‍♀️

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین