2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم توروخدا کمکم کنید

130 بازدید | 17 پست

بچه ام۲۷ماهشه  حدود بیست و هفت تا کلمه میگه  یه جمله هایی هم میگه که بعضیاش خودم متوجه میشم بعضیاشم متوجه نمیشم  

عیدی که فامیل دیدتش هرکه یه نسخه ای میگه از نظر هوشی کاملا خوبه همه چی رو درک‌میکنه و متوجه میشه و میتونه با بچه ها ارتباط بگیره و بازی کنه

گیر دادن بهش تخم بلدرچین خام بدم بنظر شما تاثیز داره

اینم بگم خودمم در کودکی دیر حرف زدم و الان مشکلی ندارم کودکان فامیل همسرمم بعضیاشون این مشکل داشتن الان حل شده

تورو‌خدا کمکم کنید خیلی غصه میخورم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب میشه دختر خاله من تا ۳ سالگی حرف نمیزد بیا الان و ببین بهتر از مادرش حرف میزنه 

اخطار🚫                                                                                            با شماره مادربزرگم وارد شدم دیگه تعلیق نکنید🔪

عزیز دلم اصلن غصه نخور.

بزار بگن.ی گوش ات در یکی دروازه.از الان بخای واسه حرف اونا غصه بخوری تا بزرگ شدن بچه ات ک هر کی یچیزی میگی سر هر مسله ایی همش باید غصه بخوری.

نگران نباش‌.چیزیم لازم نیست بدی.شش ماه دیگه مث بلبل حرف میزنه.

مث پسر خودم ک الان چهار سالشه .انقدر حرف میزنه دیونه میشم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
2790
2778
2791
2779
2792