2777
2789
عنوان

چطوری با چه نذری حاجت گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 65 پست
اقای قراتی میگفت وقتی دعا میکنی و دستهایت رو به اسمونه خداوند شاید اون خواسته تو رو نده اما محاله دس ...

مرسی عزیزم مرسی ازت❣️😭😭

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
فقط از خدا حاجت میگرفتم😍🌸 چندبارم امام رضا و امام زمام

چطوری از خدا حاجت گرفتی؟؟؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری از خدا حاجت گرفتی؟؟؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

توی دلم و با خودم همش تکرار میکردم... خدا من اینو از تو میخوام! نه از بنده هات نه کس دیگه ای!

واقعا خودم پرام ریخت در عرض پنج دقیقه چیزی ک خواستم شد

! Yes. I'm like an iceberg
توی دلم و با خودم همش تکرار میکردم... خدا من اینو از تو میخوام! نه از بنده هات نه کس دیگه ای! واقعا ...

منم الان چند روووزه همش همینو ازش میخوام😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نماز شب

توسل به امام حسین 

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
میده مطمئنم ولی باید باورش کنی هیچکس اندازه خدا نمیتونه کمکمون کنه✌💛

بخداا باورم شده منتطرم😭😭😭😭💔💔💔💔

گریه امونمو بریده اول سال💔💔😭😭😭

چه نمازی؟؟؟؟

چله گرفتم البته

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
نماز شب توسل به امام حسین 

امشب میخونم نماز شب😭😭😭😭😭😭😭😭توسل به انام حسین چطوری😭😭😭😭

خواهش میکنم 

اگه خواسته ات دنیایی است .نذر قربونی کن .

اگه اشتباه نکنم حاج اقا عالی بود گفت .زن و شوهرب اومدن پیش من و گفتن ما بچه دار نمی شویم دکتر هم رفتیم و مشکلی نداشته ایم .حاج اقا عالی گفت من به اونها گفتم هر وقت خواستید بچه دار شوید یک گوسفند قربونی کنید خداوند به شما بچه خواهد داد .بعد اون زن و شوهر قربانی میکنن و خداوند بهشون بچه میده .برای بار دوم و بچه دوم اقدام میکنن باز بچه دار نمیشن .گفت باز اومدن پیشم و گفتن بچه می خواهیم .بار اول قربونز دادیم شد .اما الان باز بچه دار نمیشم .حاج اقا عالی گفت .بهشون گفتم ایا قربونی بدای بچه دوم دادید ؟ گفتند نه .حاج اقا عالی گفت بهشون گفتم قربونی بدین باز بچه دار میسین .

بعد حاج اقا عالی گفت اگه خواسته دنیایی دارین برای گرفتن حاجت قربونب دادن خیلی خوبه و گفتن چون مثلا گوسفندی قربونی میکنی و به چهل پنجاه خانواده میدی .میانگین هر خانواده سه نفر باشن اینطور میشن 150نفر .از این 150 نفر صد نفر بگن قبول باشه و دعات کنن .خداوند حاجتت رو میده 

امشب میخونم نماز شب😭😭😭😭😭😭😭😭توسل به انام حسین چطوری😭😭😭😭

هر شب سعی کن بخونی قبل نماز صبح اگه بخونی که عالی میشه

توسل به امام حسین هم میتونی چله زیارت عاشورا بگیریو از امام حسین بخوای که مشکلتو حل کنه به نیت امام حسین هم نذری هرچند کوچیک بدی خیلی خوبه

ان‌شاءالله که حاجت روا بشی عزیزم

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
هر شب سعی کن بخونی قبل نماز صبح اگه بخونی که عالی میشه توسل به امام حسین هم میتونی چله زیارت عاشورا ...

مرسی عزیزم دوست دارم جله زیارت عاشورا بخونم ولی باید نایب بگیرم و الان نمیتونم😭😭😭یس میخونم چهل تا هدیه میکنم بهشون😭💔🖤

مرسی عزیزم دوست دارم جله زیارت عاشورا بخونم ولی باید نایب بگیرم و الان نمیتونم😭😭😭یس میخونم چهل تا ...

چرا نایب بگیری خودتون چرا نمیخونید؟

2790
2778
2791
2779
2792