2777
2789
عنوان

چطوری با چه نذری حاجت گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 65 پست
میخوام از امروز دورباره نذر یس شروع کنم هدیه کنم به امام حسین😭😭😭😭💔💔💔💔 به شش ماهه امام حسین ...

ان‌شاءالله به آبروی امام حسین مشکلتون حل بشه

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
ان‌شاءالله به آبروی امام حسین مشکلتون حل بشه

امام حسینو به کی قسم بدم به عمرم رحم کنه😭😭😭😭😭😭

به جوونیم رحم کنه😭😭😭😭😭😭

دیگه تحمل صبر ندارم😭😭😭

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امام حسینو به کی قسم بدم به عمرم رحم کنه😭😭😭😭😭😭 به جوونیم رحم کنه😭😭😭😭😭😭

لازم نیست قسمش بدی تو دلش جا باز کن خودتو درست کن راه درست و برو از خودش بخوای بهت میده 

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
لازم نیست قسمش بدی تو دلش جا باز کن خودتو درست کن راه درست و برو از خودش بخوای بهت میده 

چطوری اخه جا باز کنم توی دلشون شما بهم بگو😭😭😭😭😭😭😭

چطوری اخه جا باز کنم توی دلشون شما بهم بگو😭😭😭😭😭😭😭

ببین شما اول از همه باید ترک گناه کنی بعدشم انجام واجبات بعدش پاک کردن گناهان گذشته تون با حلالیت گرفتن رد مظالم هدیه کردن ثواب قرآن خواندن به کسانی که دینی به گردنتون دارن

بعدش برو در خونه امام حسین بگو آقا اومدم که درست بشم

اومدم که نجاتم بدی به قول حسن اقا میری به آقا بگو هرچقدرم که گناه کار باشم اندازه حر گناه نکردم دست منم بگیر 

خلاصه با زبون خودتون هرچی که تو دلتونه به آقا بگین

تو روضه ها حتما برین زیارت عاشورا حتما بخونید به نیت امام حسین صدقه بدین و خیلی کارای دیگه که میتونید انجام بدین 

اونوقت میبینی خیلی زود به دل آقا نشستین

ببین شما اول از همه باید ترک گناه کنی بعدشم انجام واجبات بعدش پاک کردن گناهان گذشته تون با حلالیت گر ...

😭😭😭😭😭مرسی عزیزم لطف کردی😭😭😭😭😭

2790
2778
2791
2779
2792