2777
2789

۷۵ام.کیاگیرمیدن داش اجی باب مامی

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

۷۵ام.کیاگیرمیدن داش اجی باب مامی

عه من ۷۶ام. همشون. مامانم که با این سن نذاشته دست به ابرو اینا بزنم همشم گیر میده به لباسام تا چند سال پیش که حتی شال نمیذاشت سر کنم مقنعه فقط. بابام خیلی متعصب نه گذاشت درس بخونم نه میذاره برم سرکار نه کلا میذاره برم جایی تنها‌ همش تو خونم. داداشمم مثل بابامه فقط دعوا بلده. حتی خواهرمم که ازدواج کرده مثل مامانمه‌‌. گوشی هم برای خودم نیست الان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گوش خودم نیس.درسم که نذاشتن‌.شغل که حتی بحرفم درموردش = مرگ.صورتم که کامل دخترونه.بخدا رفتم واس عیدمانتورخرم چون رنگی بودن وکوناه نخریدم گفتم بهم میبرن پس میدن.دیگه هیچی واس عروسی روزجمعه پسرعمه جان بایدبااون مانتوقدیمی وکهنه برم

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

منم گوش خودم نیس.درسم که نذاشتن‌.شغل که حتی بحرفم درموردش = مرگ.صورتم که کامل دخترونه.بخدا رفتم واس ...

چادر سرت نمیکنی؟ من زوری چادر میپوشم از بچگی واسه همین دیگه خیلی مانتو برام مهم‌ نیست زیرش.

ازاول راهنمایی میپوشم قبلا دوس نداشتم اماسه سالی هست راضیم ودیگه ناراحت نیستم.امادوس داشتم بزارن ازاین دانشجویی هابپوشم اماگفتن فقط ساده.منم ک تابع انشاالله خدابه هردومون کمک کنه خدابزرگه