خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره
عه من ۷۶ام. همشون. مامانم که با این سن نذاشته دست به ابرو اینا بزنم همشم گیر میده به لباسام تا چند سال پیش که حتی شال نمیذاشت سر کنم مقنعه فقط. بابام خیلی متعصب نه گذاشت درس بخونم نه میذاره برم سرکار نه کلا میذاره برم جایی تنها همش تو خونم. داداشمم مثل بابامه فقط دعوا بلده. حتی خواهرمم که ازدواج کرده مثل مامانمه. گوشی هم برای خودم نیست الان
منم گوش خودم نیس.درسم که نذاشتن.شغل که حتی بحرفم درموردش = مرگ.صورتم که کامل دخترونه.بخدا رفتم واس عیدمانتورخرم چون رنگی بودن وکوناه نخریدم گفتم بهم میبرن پس میدن.دیگه هیچی واس عروسی روزجمعه پسرعمه جان بایدبااون مانتوقدیمی وکهنه برم
خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره