2777
2789
عنوان

میشه قضاوت کنید

1159 بازدید | 57 پست

شوهرم چند ساله زن صیغه ای داشته من ۲ ماهه پیش برگه صیغه نامه اش رو دیدم ۲۰ سال صیغه کرده بود 

و همه خانواده اش به من میگن کنار بیا دوست داشته زن دوم بگیره 

حالا که من قهرم خونه پدر و مادرم شوهرم همش به من پیام میده برگرد من که برنمیگردم میگه تو لیاقت منو نداشتی 

اخه من چطور برم و با هوو زندگی کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر خواستی برگردی شرط بزار 😐🤷🏻‍♀️

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

وقتی گفتن اون دوست داشته زن دوم بگیره توهم می گفتی فضولیش به شما نیومده منم دوست داشتم قهر کردم خواستم ببینم چیز خورم کیه! 

طلاق بگیر مهرتم بزار اجرا، برو گیسای اون زنم بکن یه آبرو ریزی هم برای اون شوهرت کن   

بعد از شکست افسردگی، وسواس، اضطراب اجتماعی و شخصیت مرزی یاد گرفتم خودم دوست داشته باشم و اعتماد به نفس و خودباوری فراموش نکنم زندگی من از کودکیم میدان جنگ و ناامیدی و ترس و غم بود من بارها خواستم بهش پایان بدم ولی الان می بینید که زندم و تسلیم نشدم و دارم برای اهدافم می جنگم الان شاید از خودتون بپرسید چرا این حرفارو بهتون میگم خواستم بدونید روزای سخت بالاخره تموم میشه ولی تو ثابت کن خیلی قوی تر از اون چیزی هستی که فکر می کنن میدونم الان شاید داری گریه میکنی، مریض شدی، اعصاب نداری، تحقیرت کردن، به اجبار مجبور شدی کارایی که نمی خواستی انجام بدی شاید بهت تعرض شده یا... فرقی نداره من بهت این تضمین میدم اگه خودت بخوای و ابعاد وجودت بشناسی و همت کنی میتونی همه چیز تغییر بدی فقط ذهنت باز کن و از قدرتی که داری استفاده کن نترس جسارت به خرج بده.  

صیغه ۲۰ سال دیگه بگو ازدواج

چه عجیب 

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!