2777
2789
عنوان

کبودی صورت+(:

828 بازدید | 24 پست

ممکنه بیماری باشه ،؟

چن روز پیش پیشونیم  و دیشب خوابیدم صبح پاشدم دیدم کنار پیشونیم قسمت یکم بالای چشمم کبود شده 

خییلی نگرانم مطمئنم ک ب چیزی نخوردم

میگن بعضی جاها از بدن کبود شده یه روح لمستون کرده😂نترسی ها شاید خواسته نازت کنه 

پفک نخور شور بشی... یه وقت ازم دور بشی... لیمو نخور ترش بکنی... منو فراموش بکنی... ادامس بخور تا باد کنی... منو همیشه یاد کنی....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جررر خداا🤣🥲

😂😂😂همینه دیگه چه جمع مهربونی بلند داد بزن عیدت مبارک بشنوه شاد شه

پفک نخور شور بشی... یه وقت ازم دور بشی... لیمو نخور ترش بکنی... منو فراموش بکنی... ادامس بخور تا باد کنی... منو همیشه یاد کنی....

کمبود ویتامین aداری احتمالا و ویتامین bمنم یه مدت کل بدنم کبود میشد رفتم آز دادم دیدم aوbکمه بکمپلس زدم جیگر و آب هویج بستنی خوردم اوکی شدم

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
کمبود ویتامین aداری احتمالا و ویتامین bمنم یه مدت کل بدنم کبود میشد رفتم آز دادم دیدم aوbکمه بکمپلس ...

والا تازه دادم 

مشکوک ب قندم و ویتامین dپایین بود نمدونم دیگه

تازه آزمایش دادم  ندارم

شاید  واقعا تو خواب به جایی خورده 

یا مثلا پوستت حساسه من مامانم با یک ضربه کوچیک خیلی کوچیک کبود میشه  پوستش حساسه

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی  ولی با ذلت و خواری پی شبنم نمی گردم 💫 حس ششمی 🌹🌹(لطفا توضیح ندید مشکلتون را 🙃 وگرنه حسم برعکس میشه )