2777
2789
چرا به دیگه میگی دیه ؟ من تاپیک قبلیات بودم خیلی رو مخه این حرفا همسرت باهاش حرف بزن قشنگ بگو من یهو ...

ببخشید بابت دیگه

بهشم الان همین حرفو زدم گفتم واقعا دلم ازت شگسته

امسال مادرش بهم گفت عید نداریم ما هم برای تسلیت فوت مادربزرگش رفته بودیم دیشب زنگ زدم دوباره تا مادرش جواب داد و همه اینا بماند بهش گفتم اگه رسمی هست انجام بدیم گفت نه

امروز بهم گفت پدر مادرت میان شهر ما عید دیدنی ؟ گفتم نه احتمالا جون من پرسیدم از مادرت ، سر چیز دیگه ای پر بود از دو شب پیش خودشو خالی کرد روم هر چی بد و بیراه بود بهم گفت ، به خانوادمم گفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من طلاق گرفتم پشیمون نیستم 

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست
منم دلم این حس راحتی رو میخاد دیه رو مغزم راه نره خسته شدم

بچه داری؟؟

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست
نه عقدم

جدا شو بعد عروسی سخت 

اره تصمبمو دارم میگیرم دیه نمیکشم حتی حاضر نیست بیاد مشاوره بشینه

با آدم زبون نفهم نباید ادامه داد اصلن درست نمیشن بدتر هم میشن