2821
2789
عنوان

درمان لاغری

166 بازدید | 6 پست

سلام کسی تا حالا به روش درستش چاق شده؟قرص و داروها همشو امتحان کردم یا جواب ندادن اگرم دادن عوارض داشتن و برگشت پذیر بودن .ممنون میشم اگر کسی راهکاری بده یا پزشک معرفی کنه🙏

تغذیه و کالری شماری...منم لاغرم ولی این روشو اگه اراده داشته باشی و خسته نشی تو دوماه به هشت کیلو می ...

مخمر آبجو خوردم سردرد و سرگیجه گرفتم .کلا مشکلم با کم اشتهاییه گرسنه میشم اما نمیتونم چیزی بخورم😶

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مخمر آبجو خوردم سردرد و سرگیجه گرفتم .کلا مشکلم با کم اشتهاییه گرسنه میشم اما نمیتونم چیزی بخورم😶

چرا نمیتونی چیزی بخوری؟وقتی گرسنه میشی دلیلش چیه که نمیخوری؟

چرا نمیتونی چیزی بخوری؟وقتی گرسنه میشی دلیلش چیه که نمیخوری؟

نمیدونم چجوری بگم .ضعف میکنم‌ اما میلی به غذا ندارم دوتا لقمه میخورم لقمه بعدی دیگه پایین نمیره همه هم میگن بخور فک میکنن خودم نمیدونم باید بخورم☹

وای منم مثل شما هستم بیا اگه پایه ای دنبال راه حل بگردیم 

من خیلی تحقیق کردم دراین مورد . یک روشی رو امتحان میکنم که فکر میکنم خوبه و عوارض هم نداره.یک هفتس شروع کردم البته