2777
2789
خولش گفت همه جا دو برابر بهم قیمت دادن

به مادرش بگو برو هرجا دستت درازه انجام بده دقیقا برای ماهم همین مشکل پیش اومده بود ۱۸سال پیش یه همچین مدلی بافتیم ۱۵ت گرفتیم اون موقع زیاد بود مادره دختره اومد گفت چه خبره استادم چنان محکم برخورد کرد طرف دیگه هیچی نگفت رفت ولی همچنان چهره ی هنگش تو ذهنمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی باور میکنی با شش ساعت کاری که کردم حوصله ی پلیس نداشتم زنگ زدم پولشو پس بدم گوشیو قطع کرد گفت تو ...

چقد ساده ای دادگاه کیلو چنده اینا شگردشونو احتمالا 

فقط باید کلی پول شکایت بدن اگه اومدن بگو دادگاه میبینمتون

به مادرش بگو برو هرجا دستت درازه انجام بده دقیقا برای ماهم همین مشکل پیش اومده بود ۱۸سال پیش یه همچی ...

فقط اومد حالمو خراب کنه

دیشب شوهرم کادو عیدی برام خریده بود آنقدر ناراحت بودم حال اونم خراب کردم

سالنی که توش بافت زدم پولمو نداد گفت بزار ببینم تکلیف این بافت چی میشه

عزیزم من شنیونکارم برا منم پیش اومده اما اینجور شکایت ها ب عهده اتحادیه هست ن پلیس بگو برو شکایت کن ...

اتحادیه واسه سالن کار داستان نمیشه؟ 

خوب شد عکس از بافت دارم الان میره خیلی میکشه بافتارو نابود میکنه میاد اتحادیه

فقط اومد حالمو خراب کنه دیشب شوهرم کادو عیدی برام خریده بود آنقدر ناراحت بودم حال اونم خراب کردم س ...

حرص نخور تو کار همه پیش میاد به مدیر سالن هم بگو من طبق عکس درست کردم ۶ساعتم زحمت کشیدم پولمو باید بدید فقط وفقط محکم باش اصلاااا هم درمورد مسائل آرایشگاه چیزی به همسرت نگو اصلاااا

حرص نخور تو کار همه پیش میاد به مدیر سالن هم بگو من طبق عکس درست کردم ۶ساعتم زحمت کشیدم پولمو باید ب ...

اره زنگ میزنم بهش ، آنقدر ضعیفم که سریع گفتم پولشو بدیم😭😭😭 همش فکر میکنم همه چی تقصیرمه

اسی جان ناراحت نشی جالب نشده

اخه عزیز دل من مدل که خودش آورده  اونجا هم چند بار جلو آیینه رفت کلی ذوق و تشکر هم کرد، گناه من چیه؟ مشکلی داشت همونجا درستش میکردم واسش