2777
2789
عنوان

مرده شور شوهرمو ببرن ...

1334 بازدید | 52 پست

مادربزرگ همسرم همین اسفند فوت شد و مادرشوهرم هزار بار به منو خانوادم گفت عید نداریم ، ما هم دیدن رفتیم با خانوادم شهر دیه

دیروزم همسرم اف بود نیومد اصن منو ببینه

امروز ازم پرسیده برای عید خانواده ات میان خونمون ؟ گفتم نه احتمالا عزادارین خب

بهش برخورد و شروع کرد داد و بیداد

بهش گفتم خب من میام ولی خانوادم که وظیفه ندارن تازه مادرت گفت که عید ندارین خب نمیشه که

بهم گفته عجیب غریبین و چه گ و ه ی خوردم اینجا زن بردم و از این مزخرفات 

اخه من چچوری وقتی ننه اش میگه عید نداریم خانواده مو مجبور کنم برن عید دیدنی ؟؟؟

چقدر تو این عید دعوای زن و شوهری هست 😑

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چون مادرشوهرت به شوهرت گفتع واقعا که نه زنت نه هاتوادش اومدن دیدنمون و تسلیت نگفتن  باید میومدن الانم گزاشتن رفتن شهر دیگه انگار ن اتگار ما عزاداریم .....

شوهرتم خواسته یجوری بهت بفهمونه ازت سوال کرده اول دیده میگی نه قاطی کرده حسابی

اولین عیدشه 

شما رسم ندارین؟ اولین عیدیه که طرف فوت شده 

ما وقتی یکی فوت می‌کنه اولین عیدشو میریم خونشون فاتحه و سر زدن و اینا 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺