2777
2789
عنوان

طبیعیه؟

136 بازدید | 16 پست

من دوسال بچه دارنمیشدم مشکلی هم نبود ولی نمیشدم کلی دعا نذر نیاز گریه الان الحمدلله ۵ ماهه باردارم.ولی یه جوریه ام میترسم انگار دلم گرفته.حس میکنم دیگه مال خودم نیستم.حس میکنم حسرت خیلی چیزا به دلم میمونه.این حس طبیعیه؟ازبین میره؟

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نکران نباش عزیزم به نظر من که طبیعیه تو دوران بارداری اینجوری بشی

ان شاالله اینطوری باشه نمیدونم چم شده

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

وای عزیزم منم دقیقا همینجوریم چرا تو خیالم فکر میکردم من اینجورم ۳سال بقول خودت دعا و نذرالان ۴ماه ام دقیقا خوشحال نیستم حس میکنم دیگه به ته همه چی رسیدم هیچی خوشحالم نمیکنه عقب افتادم از همه چی و و و... 

هیچ حسی قشنگترازمادرشدن نیس.....درسته خیلی دغدغه پیدامیکنی....ومثه سابقت نمیشی ولی خیلی حس خوبیه

جدی؟حس مبهمیه الان .اینده نمیدونم چه شکلیه

ان شاالله اینطوری باشه نمیدونم چم شده

افسردگی توی دوران بارداری و حتی بعد بارداری

همش طبیعیه حتی ممکنه خیلی فکرای دیگه بیاد توی سرت

اصلا نکران نباش بعدش درست میشه عزیزم بچتو ک ببینی حالت خوب میشه

🌻🍃
وای عزیزم منم دقیقا همینجوریم چرا تو خیالم فکر میکردم من اینجورم ۳سال بقول خودت دعا و نذرالان ۴ماه ا ...

اره دیدی.یه حس مبهمیه.همش فکروخیال.مخصوصا اینکه ماسفر دونفره نرفتیم حسرت این خیلی رودلمه.ازاون ور میترسم این فکرا ناشکری باشه

افسردگی توی دوران بارداری و حتی بعد بارداری همش طبیعیه حتی ممکنه خیلی فکرای دیگه بیاد توی سرت اصلا ...

ان شاالله

ممنون گلم

جدی؟حس مبهمیه الان .اینده نمیدونم چه شکلیه

شک نکن.....انشاالله وقتی سالم وسلامت نینی توبغل کردی میگی چ فکرای مزخرفی میکردم.....من اینسری ناخواسته باردارشدم وکلی گریه کردم ولی الان روزشماری میکنم پسرم بیادباداداشش بازی کنه.....پیش خودم میگم یعنی چ شکلی ....

اره دیدی.یه حس مبهمیه.همش فکروخیال.مخصوصا اینکه ماسفر دونفره نرفتیم حسرت این خیلی رودلمه.ازاون ور می ...

الهی دقیقا میفهممت من حتی فکر میکنم از همسرمم دور شدم دیگه برا هم عین قبل نیستیم

باورت ننیشه همش فکر میکردم من اینجورم چرا چند سال دعا دعا میکردم الانکهخدا بهم معجزه نشون داد بدون دارویی طبیعی من چرا این مدلی شدم

شک نکن.....انشاالله وقتی سالم وسلامت نینی توبغل کردی میگی چ فکرای مزخرفی میکردم.....من اینسری ناخواس ...

ان شاالله صالح وسالم باشه نی نیت😘.من چون تاالان کلا مستقل بودم راحت همه جارفتم همه کارکردم الان یه ترسی افتاده .سفر دونفره هم نرفتیم این حسرتش موند

چن وقت دیگه بهتر میشی منم حال روحیم اصلا خوب نبود ب خاطر هورموناس

ان شاالله .ممنون عزیزم