مهیاس98 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16336 عنوان طبیعیه؟ 136 بازدید | 16 پست من دوسال بچه دارنمیشدم مشکلی هم نبود ولی نمیشدم کلی دعا نذر نیاز گریه الان الحمدلله ۵ ماهه باردارم.ولی یه جوریه ام میترسم انگار دلم گرفته.حس میکنم دیگه مال خودم نیستم.حس میکنم حسرت خیلی چیزا به دلم میمونه.این حس طبیعیه؟ازبین میره؟ از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟ 1401/01/01 | 01:11 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elmirakhoshqadam عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 354 نکران نباش عزیزم به نظر من که طبیعیه تو دوران بارداری اینجوری بشی 🌻🍃
orina عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 6583 هیچ حسی قشنگترازمادرشدن نیس.....درسته خیلی دغدغه پیدامیکنی....ومثه سابقت نمیشی ولی خیلی حس خوبیه
مهیاس98 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16336 نکران نباش عزیزم به نظر من که طبیعیه تو دوران بارداری اینجوری بشی ان شاالله اینطوری باشه نمیدونم چم شده از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
حالاهرچیهرکی عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 3403 وای عزیزم منم دقیقا همینجوریم چرا تو خیالم فکر میکردم من اینجورم ۳سال بقول خودت دعا و نذرالان ۴ماه ام دقیقا خوشحال نیستم حس میکنم دیگه به ته همه چی رسیدم هیچی خوشحالم نمیکنه عقب افتادم از همه چی و و و...
مهیاس98 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16336 هیچ حسی قشنگترازمادرشدن نیس.....درسته خیلی دغدغه پیدامیکنی....ومثه سابقت نمیشی ولی خیلی حس خوبیه جدی؟حس مبهمیه الان .اینده نمیدونم چه شکلیه از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
elmirakhoshqadam عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 354 ان شاالله اینطوری باشه نمیدونم چم شده افسردگی توی دوران بارداری و حتی بعد بارداریهمش طبیعیه حتی ممکنه خیلی فکرای دیگه بیاد توی سرتاصلا نکران نباش بعدش درست میشه عزیزم بچتو ک ببینی حالت خوب میشه 🌻🍃
مهیاس98 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16336 وای عزیزم منم دقیقا همینجوریم چرا تو خیالم فکر میکردم من اینجورم ۳سال بقول خودت دعا و نذرالان ۴ماه ا ... اره دیدی.یه حس مبهمیه.همش فکروخیال.مخصوصا اینکه ماسفر دونفره نرفتیم حسرت این خیلی رودلمه.ازاون ور میترسم این فکرا ناشکری باشه از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
مهیاس98 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16336 افسردگی توی دوران بارداری و حتی بعد بارداری همش طبیعیه حتی ممکنه خیلی فکرای دیگه بیاد توی سرت اصلا ... ان شااللهممنون گلم از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
orina عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 6583 جدی؟حس مبهمیه الان .اینده نمیدونم چه شکلیه شک نکن.....انشاالله وقتی سالم وسلامت نینی توبغل کردی میگی چ فکرای مزخرفی میکردم.....من اینسری ناخواسته باردارشدم وکلی گریه کردم ولی الان روزشماری میکنم پسرم بیادباداداشش بازی کنه.....پیش خودم میگم یعنی چ شکلی ....
azaraxsh عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 7935 چن وقت دیگه بهتر میشیمنم حال روحیم اصلا خوب نبود ب خاطر هورموناس ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
orina عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 6583 اره دیدی.یه حس مبهمیه.همش فکروخیال.مخصوصا اینکه ماسفر دونفره نرفتیم حسرت این خیلی رودلمه.ازاون ور می ... قسمت بوده انشاالله۳نفری برید...
حالاهرچیهرکی عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 3403 اره دیدی.یه حس مبهمیه.همش فکروخیال.مخصوصا اینکه ماسفر دونفره نرفتیم حسرت این خیلی رودلمه.ازاون ور می ... الهی دقیقا میفهممت من حتی فکر میکنم از همسرمم دور شدم دیگه برا هم عین قبل نیستیمباورت ننیشه همش فکر میکردم من اینجورم چرا چند سال دعا دعا میکردم الانکهخدا بهم معجزه نشون داد بدون دارویی طبیعی من چرا این مدلی شدم
مهیاس98 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16336 شک نکن.....انشاالله وقتی سالم وسلامت نینی توبغل کردی میگی چ فکرای مزخرفی میکردم.....من اینسری ناخواس ... ان شاالله صالح وسالم باشه نی نیت😘.من چون تاالان کلا مستقل بودم راحت همه جارفتم همه کارکردم الان یه ترسی افتاده .سفر دونفره هم نرفتیم این حسرتش موند از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
مهیاس98 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16336 چن وقت دیگه بهتر میشی منم حال روحیم اصلا خوب نبود ب خاطر هورموناس ان شاالله .ممنون عزیزم از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟