2789
عنوان

اضافه وزن

89 بازدید | 8 پست

من تو چن ماه شش کیلو اضافه کردم سرکار هم میرم تا عصر البته تحرکم کمه خوراکمم زیاد نیست اما چرا باید آنقدر اضافه کنم خیلی چاق شدم از خودم بدم میاد از طرفی هم ریزش مو دارم هم بدنم ضعیفه کمتر غذا بخورم خیلی خیلی اذیت میشم آخه این چه وراثتی بود به من رسید کم مویی یه طرف چاقی یه طرف تو رو خدا بهم راهکار بدید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرمم خیلی چاقه اون که دیگه افتضاح موهاشم ریخته حالا مامان بابامم زیاد چاق نیستن ارثیه

اخه میگی ریزش مو ممکنه هورمونی باشه 

پریودات منظمه؟

حالا بازم یه ازمایش خون بده تیروئید و اینارو چک کن 

چون بدون دلیل ادم چاق نمیشه معمولا یا هورمونیه یا دارو یا پرخوری

ولی خوش به حال اونایی که ژن لاغری دارن دخترخالم لاغره بعد شیشه شیشه نوتلا میخورد شش برابر من غذا و همه چی میخورد همیشه مثل نی قلیونه

ژن خانواده پدریش اینطوریه باباش روزی یه دیس برنج میخوره چاق نمیشه

اخه میگی ریزش مو ممکنه هورمونی باشه  پریودات منظمه؟ حالا بازم یه ازمایش خون بده تیروئید و این ...

نه واله نمیگم هیچی نمی‌خورم اما خامه و نوتلا و کره و فست فود که خیلی کم میخورم اصلا با اکراه میخورم اکثرا گشنمه اما تحمل میکنم که زیاد نخورم تهش هم هیکلمون انگا اونایی که روزی پنج وعده غذا میخورن

نه واله نمیگم هیچی نمی‌خورم اما خامه و نوتلا و کره و فست فود که خیلی کم میخورم اصلا با اکراه میخورم ...

خودمم همین مشکلو دارم منتها من دارو هم مصرف میکردم و میکنم 

هر چی هم به دکتر قسم میخوری میگی بعضی هاشون متوجه نمیشن فقط بعضی هاشون که انگار واردترن متوجه میشن 

باور کن من چندین سال سیب زمینی سرخ کرده و پیتزا و شیرینی نخوردم وزنم تکون نمیخورد یا میرفت بالاتر 

اصن اینا هیچی یه قرص رو یه هفته میخوردم وزنم یهو تو یه هفته پنج کیلو میرفت روش بعد دکتر فکر میکرد میشینم میخورم والا روزی یه کیلو شیرینی هم بخوری وزن پنج کیلو نمیره تو یه هفته بالا جز اینکه به خاطر دارو باشه 

الان فهمیدی مشکلت چی بوده ؟ مگه چه دارویی میخوردی؟

اون زمانا که انواع داروی اعصاب میخوردم و هی ممکن بود دکترم عوض کنه 

بعد چندین سالم هست که کم کاری تیروئید دارم 

قبل اینکه داروی تیروئید بخورم اگه یه روز یه وعده نمیخوردم فرداش یه کیلو وزنم کم میشد و یا اصلا وزنم بالا نمیرفت و همه چی خوب بود از وقتی این قرص لامصبو خوردم هر یه کیلو که بخوام کم کنم به خدا میرسم انقدر که کند وزنم کم میشه 

حالا باز قرص اعصاب یهو وزنو میبره بالا قطع هم کنی دیگه وزن بالا نمیره ولی این قرص لامصب قطع بشو نیست و کاهش وزن ادمم مثل لاک پشت میکنه 

نه همچنان درگیرم