من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶♀️💔 من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاهکردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶♀️💔 من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاهکردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
😂😂😂 باید کاراته باز باشی تا پات به آبخوری برسه آبخوری ما تا اون هوا بود
درسته 😂💔
هعی یادش بخیر الان دختر من ارزو داره مدرسه ها باز بشه راسته میگن بعد عید هر روز میرن مدرسه
اره واقعا خیلی خو بود اون زمان کلا ذهنمونم دور بود از مسائل من یاد شاخ بازیای خودم میوفتم بیشتر🥴😂
اطلاع دقیقی ندارم ولی اینکه مثل قبل عید حضوری میشه