2777
2789
عنوان

تهدیدم میکنه🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو شکایت می کنی

اصن عکساتو از کجا برداشته؟

اگه کسی براش فرستاده اونم مجرم حساب میشه

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
اره گلم میگی بلاکش کنم؟! 

توام تهدیدش کن که به پلیس فتا شکایت میکنم 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

شاید اصلا عکست دستش نی

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠

واقن از این تهدید های مزخرف بچگونه میترسید؟

اسمشون روشه پسر من نمیدونم چنسالشه ولی کلا پسرای تازه ب دوران رسیده ای ک ادعای لاتی و اینا دارن تو فازا هستن 

منم واسم پیش اومده بود حتی یکی تهدیدم کرد ب بابات زنگ میزنم گفتم باشه بزن زدی خبرم کن 

بعد بلاکش کردم 

کو ؟هنوز داره زنگ میزنه 

ذهنتو یکم آپدیت کن بشین فک کن ب این مزخرفات اهمیت ندی خودتو درگیر کنی 

بلاک کن خلاص!

من هفت سال پیش دبیرستان ک بودم با ی پسره دوست شدم از سر بچگی و نادونیم. بعد میخواستم کات کنم . بهم میگفت عکستو با شماره ت دارم پخش میکنم‌ . منم میگفتم هرکاری میخوای بکن مهم نیس. 🤣حالا ترسیده بودمااا .

ولی وقتی دید نه جواب دیگ نمیدم التماس نمی کنم خودش کنار کشید  

اره فدات بلاکش کن تابسوزه تابدونه دیگه بااحساسات یه دختر بازی نکنه.بلاکش کنی میفهمه حرفاش برات ارزش ...

مرسی گلمم❤

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)