2777
2789
عنوان

تهدیدم میکنه🥲💔

715 بازدید | 44 پست

بچه هاا به پسره همش تهدیدم میکنه که عکسامو برا بابام میفرسته اگه بلاکش کنم🥲 عکسامم نمیدونم از کی گرفته از کجا اورده... 

بعد ادعا میکنه عاشقمه، ولی با دوستم رله، به اونیکی دوستمم ابراز علاقه میکنه😐💔

منم بهش میگم نمیخامت دست از سرم وردار ولی حالیش نیست😞💔

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه تا سه تا باهم زیادیش نشه

بمولا خیلی لاشیه🥲 امروز استوری دوستم دیدم که چهار ماهگیمون مبارک بعد به اونیکی دوستم گفتم بهم میگه عاشقمه ولی با این رله گفت به منم همینارو میگه😐💔

میترسم حرفام باور نکنه🥲💔

نه بهتر از اینه که یه لاشی به هدفش برسه نهایتش یه سیلی میخوری یا تا چند ماه گوشیتو میگیره ولی استرست میریزه خیالت راحته

یا اصلا بلاکش کن یا بهش بگو پیاماتو به بابام نشون میدم تا دهنتو سرویس کنه پسره از ترسش میرینه به شلوارش باور کن

اینو که خوندی یه صلوات واسه حاجت رواییم و سلامتی خوانوادم بفرست لطفا❤
نه بهتر از اینه که یه لاشی به هدفش برسه نهایتش یه سیلی میخوری یا تا چند ماه گوشیتو میگیره ولی استرست ...

اره راست میگی🥲 مرسی گلم

بمولا خیلی لاشیه🥲 امروز استوری دوستم دیدم که چهار ماهگیمون مبارک بعد به اونیکی دوستم گفتم بهم میگه ...

ولش کن این دیگه کیه

توفقط دوتاشو‌میدونی که دوستاتن مطمعن باش هزارتای دیگم داره‌ که به همونام اونارو میگه.این ادم ارزش دوست داشتن نداره ولشکن بگو هرکاری میخای بکن مطمعن باش نمیکنه چون اگه اونکارو کنه بابات ولش نمیکنه وپیگیر این پسرمیشه تاپیداشم نکنه ولکن نیست.براخودش دردسر درست نمکنه

ولش کن این دیگه کیه توفقط دوتاشو‌میدونی که دوستاتن مطمعن باش هزارتای دیگم داره‌ که به همونام اونارو ...

اره گلم میگی بلاکش کنم؟!