2777
2789
عنوان

چه روز بدی بود امروز.....

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 22 پست
یه نصیحت دارم برات هیچوقت دخالت نکن به تو ربطی نداره که پدرت چیکار می‌کنه و روابطشون چطوره اینکه فام ...

ببین راس میگی 

منم همیشه سعی میکنم دخالت نکنم

بخدا اونقدر میشینه تو خونه غر میزنه اصلا خودش هم نمیفهمه داره چی میگه بخدا ادم روانی میکنه

مثلا میشینه میگه فک کردی میزارم تو درس بخونی 

بخدا ادم نمیکشه

خیلی رویا به خودم بدهکارم💫👌
اخه طلاق بگیره دو تا بچه بزرگ تو این دوره زمونه 

قبلا رو گفتپم نه الان که شما بزرگید ولی در کل آره بخاطر حرف مردم خیلی ها دارن سختی های زیادی رو تحمل میکنن که مردم حرفی نزنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ عجیب انگار داشتی از زبون من میگفتی 

بابای منم همینه شاید خیلی بدتر 

مجردیم هیچ روزی ک بدون دعوا باشه و داد و بی داد نداشتیم 

در عوض مامانم صد برابر فداکارتر و مهربونتر بود 

حیف ک دیگه ندارمش 

از وقتی یادمه مامانمو میدیدم همش در حال زحمت کشیدن بود بمیرم براش هیچ خوشی ندید 💔

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
چ عجیب انگار داشتی از زبون من میگفتی  بابای منم همینه شاید خیلی بدتر  مجردیم هیچ روزی ک ...

انشالله روح مادرت همیشه شاد باشه

و خودت همیشه در آرامش

خیلی رویا به خودم بدهکارم💫👌
انشالله روح مادرت همیشه شاد باشه و خودت همیشه در آرامش

مرسی عزیزم همچنین برای شما

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
ببین راس میگی  منم همیشه سعی میکنم دخالت نکنم بخدا اونقدر میشینه تو خونه غر میزنه اصلا خودش ه ...

میفهمم عزیزکم میفهمم اون هرچی بگه تو باز آخرش مقصر میشی حتی تو دل خودت دلتنگش میشی.مادرت شرایط جدایی ندارع؟واسع همه اینجوری بهتره