2821
2789
عنوان

ریزش شدید مو

291 بازدید | 24 پست

سلام عزیزای دل عیدتون مبارک

خاستم ببینم کسی تجربه ای در زمینه ریزش مو داره؟؟؟موهام دارع کچل میشه هیچ کاریم نمیتونم بکنم خواهشا کمکم کنین..زینک پلاس و فولیک اسید مصرف میکنم تازگیا تاثیریم دارع؟؟

آذر ماهیا عشقن❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

hair vit  بگیر و بخور، مکملش هم آمدول نوروبین هستش، هر هفته یدونه بزن و قرصاتو هرروز بنداز، دوباره برمیگرده موهای ریخته شده ت، دختر همسایه مام اینجوری شد و موهاش خیییییلی کم پشت شد، اینارو استفاده کرد، یکی دوماهه موهاش پر شد

عاشق و رند و نظربازم و می گویند فاش☹️

سلام، عید شمام مبارک،  شامپو کافئین سریتا رو استفاده کن واقعا تاثیرشو میبینی

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

منم مثل شما ریزش شدید مو دارم دیگع تا اخر سال کچل کچلم نمیدونم‌چیکارکنم

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

اگه کرونا گرفتی شاید بخاطر اون باشه. ولی خب درهرحال برو متخصص پوست ومو یا پزشک داخلی و ی چکاپ کامل انجام بده

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز