2777
2789
عنوان

کیا تحویل سال با همسرشون قهر هستند.

399 بازدید | 30 پست

من خودم از جمعه قهریم ولی پیش قدم نشدم چون حرفه‌ای خیلی بدی گفته و باردار هم هستم. آماده شدم شام برم خونه مامانم.

چون جاریم زنگ زد به شوهرم و اونو برای شام دعوت کرد انگار میدونه قهریم داره از آب گل آلود ماهی میگیره. خسته شدم از جنگیدن

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم قهرم و هیچ انفاقی نیفتاد تازه اون خونه مامانشه من تنها خیلیم خوش میگذره تنهایی

عزیزم منم آماده شدم منتظر آژانس هستم برم خونه مامانم البته نزدیکیم ولی پیاده نرفتم هوا سرد هست.

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
پس تنها نیستم گلم 

میخواد زوری منو ببره خونه ی پدر مادرش که 2ماهه دعوا انداختن تو زندگیم.چیکار کنم اخه نمیخوام برم .مقصزگر 100درصد اونا بودن حالا بخاطر عید بازم من باید برم دست بوسشون.خدا لعنتشون کنه خدا از عمرشون کم کنه

روز و شب به یاد خدام یک لحظه از یادم نمیره❤