2777
2789
عنوان

کیا امروز با شوهرشون قهرن

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 30 پست
منم ک دیگه حوصله رفتنو اشتی ندارم .دوس ندارم قهر بمونیم ولی خستمه ازش اولین سال تحویلمونه مثلا

خیلی سخته تو عید آدم تنها باشه فقط شوهرش باشه ک اونم قهر کرده باشه دلم خیلی گرفته

حامله شدم ولی نموند ساک بارداریم خالی .ان شاالله باز باردار میشم
خسته بود ساعت ۱۱ شب از سرکار اومد گفت بریم برات میز خاطره بخرم گفتم حال ندارم دیوونه شد گفت من قول د ...

دیوونس😂

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته تو عید آدم تنها باشه فقط شوهرش باشه ک اونم قهر کرده باشه دلم خیلی گرفته

اره منم توخونه تنهام از دیروز قهریم دیروز کلا نیومد تا شب رفته بود خوشگذرونی بازار با دوستش.. خونوادمم ازم دورن بجا ایننکه امروز باهم خوش باشیم خودش بادکرده الانم بیرونه غذاشم بیرون میخوره منم زیاد محل ندادم

..
دیوونس😂

تا ساعت ۸ سرکار بود بعد رفت فوتبال بهش گفتم من بخاطر تو نرفتم میز خاطره بخرم بهش برخورد گفت میرم برگشتم آماده باش بریم گفتم ن بعد ک اومد دیوونه شد

دیشب اومد بغلم کرد داشتم گریه میکردم هولش دادم اونور بعد واسه اولین بار از من جدا خوابید رفت تو اتاق

تا ساعت ۸ سرکار بود بعد رفت فوتبال بهش گفتم من بخاطر تو نرفتم میز خاطره بخرم بهش برخورد گفت میرم برگ ...

دیوونه نیس پس تو دیوونش کردی🤦‍♀️

اره منم توخونه تنهام از دیروز قهریم دیروز کلا نیومد تا شب رفته بود خوشگذرونی بازار با دوستش.. خونواد ...

شوهر من دیشب ب زور آوردمش سر سفره الانم گوشی نداره بهش زنگ بزنم بیاد غذا ببره خودشم نمیاد

دیوونه نیس پس تو دیوونش کردی🤦‍♀️

چرا دیوونه بشه ب زور ک نمیتونه ببره آدم خرید میره با خوشی ساعت ۱۱ شب میگه بریم منم گفتم ن

چرا دیوونه بشه ب زور ک نمیتونه ببره آدم خرید میره با خوشی ساعت ۱۱ شب میگه بریم منم گفتم ن

آره راس میگی اما ارزش قهر کردن نداره دیگه

آره راس میگی اما ارزش قهر کردن نداره دیگه

من ک قهر نیستم اون مثل بچه ها رفتار میکنه معلوم نیس چیشده سر من خالی کرد  

من ک قهر نیستم اون مثل بچه ها رفتار میکنه معلوم نیس چیشده سر من خالی کرد    

منم قهرم اما من کینه ایم زود قهر میکنم

شما برو از دلش در بیار ولی

منم قهرم اما من کینه ایم زود قهر میکنم شما برو از دلش در بیار ولی

من ک باهاش مشکلی ندارم دلم و شکست الکی دعوا راه انداخت

شوهر من دیشب ب زور آوردمش سر سفره الانم گوشی نداره بهش زنگ بزنم بیاد غذا ببره خودشم نمیاد

اره.. من امروز فقط بهش گفتم ناهار خوردی گفت نمیخوام . واقعا خوشم نمیاد باهم قهربمونیم ولی خستم شد همش خودم میرم اشتی ..اشتی باهاش هم صبرایوب وکلی سیاست میخواد

..
     من ک باهاش مشکلی ندارم دلم و شکست الکی دعوا راه انداخت

باشه میدونم ولی شما برو از دلش در بیار حالا نزار عید رو قهر باشین