2777
2789

بدتدین سال عمرم تا بحال

دلیلشم بماند...

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به قول یه خواننده ای...سال بدی بود اما من و تو بد نبودیم ..این یه امتحان بود برامون ولی رد نشدیم...👌👌👌👌👌

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

برای من خوبیاش بیشتراز بدیاش بود.ی سال پر چالشی بود اتفاقای عجیب غریب خیلی داشتم اتفاقایی ک هیچوقت هیچوقت فکرشم نمیکردم بشه.هرچی ک بود الهی شکرت!خدایا مرسی ک تو مشکلاتتم پشتم بودی خدایا دستمونو ول نکن هوامونو داشته باش

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....

برا من دو سال پیش خیلی خیلی بد بود امسال بهترین سال بود برام

لطفا سه تا صلوات برام بفرست و دعا کن به خواستم برسم ممنون🌻🌷اون تاریخیم که زدم کار دارم.   فقط ساعت ۶ جوابتون میدم فقط ساعت ۶ پیام بدید چون استرس میگیرم شاید پیام دادید منتظرید😊😅