2777
2789

اول از همه عید و پیشاپیش تبریک میگم

امشب که عید هست یه مهمونی خیلی مهم دعوت شدیم منممم باور کنید این هفته پوستم مث آیینه بود الان میبینم سهههه تاا جوش سر سفید توو چشم زده تو صورتم

خدایا چیکارشون کنم ؟ راه حلی سریع برا از بین بردنش دارید؟؟

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

ماست بزن 

یا خیار سرد روشون بزار

کاری نمیشه کرد با ارایش بپوشون

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماست بزن  یا خیار سرد روشون بزار کاری نمیشه کرد با ارایش بپوشون

اخه سر سفیده لعنتی 

روش کرم بزنم بدتر میشه

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

پماد تتراسایکلین سریع جوش رو جمع میکنه.از تابلو بودن در میاره. ی ذره از پماد روی هر جوش بزن و بذار ...

مرسی 

از کجا باید بخرم؟

مرسی  از کجا باید بخرم؟

معمولا تو خونه ها هست.چون این پماد نوعی آنتی بیوتیک هست تاثیر خوبی برای از بین بردن جوش داره.

از داروخونه هم میتونی بگیری نهاااایتش ده تومنه.