2777
2789
عنوان

همزاد

310 بازدید | 21 پست

لطفاًن اونایی اطلاع دارن بیان نیان بگن خرافاته طلسم بودم باطل شد ولی نمی‌دونم چرا همزاد م نمیره هرچقدر قفل زده همزاد نمیره اذیتم اعصابم خورد ه خورده دم عیدی بی انرژی ام همزاد انرژی میگیره

موسوی

دعا نداده بهت بندازی گردنت خودت میبینیش حرز امام جواد اصل پیدا کن 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
دعا نداده بهت بندازی گردنت خودت میبینیش حرز امام جواد اصل پیدا کن 

نه نداده حرز امام جواد گرفتم فایده نداشت همزاد بدجنس است نمیره همش بدنم می‌چرخه اذیت می‌کنه

موسوی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نداده حرز امام جواد گرفتم فایده نداشت همزاد بدجنس است نمیره همش بدنم می‌چرخه اذیت می‌کنه

باید بری پیش یه سید کار بلد بعضی همزادا واقعا اذییت میکنن

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
دلم گرفته دلم گریه میخواد طلسم باطل شد چرا همزاد نمیره

بهت نگفت چه کاریی بکنی 

نه نگفت فقط اول هاش گفت شمع عود روشن کن کردم همین

تو نت بزن چیزای خوبی هس چه کاری کنی چه چیزی بخونی  بدون غسل نباش نماز بخون