2777
2789
عنوان

عمل زیبایی بینی

90 بازدید | 7 پست

میخواستم برم عمل بینی کنم پدر و مادرم هم راضی کرده بودم اما یکی از هم شهری هامون زير عمل فوت کرد الان دیگه پدر و مادرم راضی نیستند عمل کنم میگن میمیری من هروقت یاد عمل میفتم احساس میکنم میمیرم و بعد عمل زنده نیستم وفتی یاد بعد عمل میفتم احساس میکنم مردم اون موقع حتی تو ذهنم مراسم پرسه ام هم حس میکنم خیلی بده چرا اینجوری شدم آیا مرگ خبرم کرده 😪

منم قبل عمل میگفتم میمیرم ولی زندم . احتمال مرگ تو عمل بینی خیلی خیلی خیلی کمه

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچیت نمیشه سرو مور و گنده برمیگردی 😁

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕

کم پیش میاد بعدشم یسری ازمایش ارت میگیرن 

منم همه میگفتن خودمم یکم استرس داشتم نکنه بمیرم اما دلو زدم ب دریا رفتم تازه ۱۸ سالمه و خیلیم لاغرم ولی اصلا حتی دردم نداش چ برسه مرگ و اینا بع  دوساعن عملم تموم شد اووردن تو ریکاوری😐😁😂🤪