2789
عنوان

مادرشوهرم

402 بازدید | 26 پست

سلام خانوما مادرشوهرم کلا رفتارش جوری ک بلدنیست صحبت کردن واداب معاشرت...باهمه اینجوره من خونم تهران عید میایم شهرستان همش خونه بابام هستم مگه دعوتی یباردوباربرم‌‌..۲۶م چهلم پدرشوهرم بودمن ب احترام سیاه پوشیدم و اصلاح نکردم دیروز رفتم اصلاح‌‌‌..ادمیم ک کلا نمیتونم ب خودم نرسم سعی میکنم شیک باشم همیشه...برعکس خواهرشوهرام اینجورنیستن اصلا امشب خونه دایی شوهرم دعوت بودیم همه مادرشوهرم سلام حتی نکرد منم نگاش نکردم و کلا اونور نشسته بودم پیش مهمونا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تورو خدا  اخر سالی دیگه ولمون گنید با این مادرشوهراتون هر ادم متاهلی تو نی نی امروز یه تاپیک مادرشوهر زده

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

خواهرشوهرم گف توخیلی لباس مشخصع میخری گفتم اره من عاشق لباسم و برام مهمع

عزیزم شما اهمیت نده اگه باید به حرفای دیگران گوش میکردی که واویلا شما هر جور که دوس داری ارایش کن اصلاح کن به خودت برس و لباس بخر و بپوش حرف دیگران هم برات مهم نباشه چون اگه بخوای به حرف این مردم عمل کنی دور از جون باید بری بمیری 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

آجی جون 

درستش این بود صبر می کردی بهت تعارف کنن بعد بری آرایشگاه 

بالاخره رسمه 

به شوهرت می گفتی بهشون بگه تا بهت تعارف کنن

یا یه هدیه می خریدی برا مادرشوهرت یه اجازه هم می گرفتی 

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان