2789
عنوان

فقط منم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 20 پست
تو يك تاپيك ديگه هم گفتم اينقدر تو بدترين برهه از زندگي مشتركم هستم اصلا نميدونم عيد كي هست اصلا

هممون تو مشکلات غرق شدیم غیر عادی نی 

امضام لینک چنل تازه تاسیس رمانمه هنوز پارت گذاری شروع نشده و خوشحال میشم اگر بیاید بوسNOR3LIUM(یه @پشتش بزارید و عدد سه رو انگلیسی بنویسین)

هممون تو مشکلات غرق شدیم غیر عادی نی 

هرچي باشه عادي يا غير عادي زجراوره

در این دنیا همه چیز دست خود آدم است حتی عشق، حتی جنون، حتی ترس .. آدمیزاد می تواند اگر بخواهد کوه ها را جا به جا کند می تواند آب ها را بخشکاند می تواند چرخ و فلک را به هم بریزد آدمیزاد حکایتی است می تواند همه جور حکایتی باشد حکایت شیرین حکایت تلخ حکایت زشت ... و حکایت پهلوانی ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچي باشه عادي يا غير عادي زجراوره

آره خیلی درکت میکنم .من خودم تازه یه حقایقی برام از گذشتم روشن شده که ذره ذره داره میسوزونه.اما جز صبر و تحمل چه میشه کرد

امضام لینک چنل تازه تاسیس رمانمه هنوز پارت گذاری شروع نشده و خوشحال میشم اگر بیاید بوسNOR3LIUM(یه @پشتش بزارید و عدد سه رو انگلیسی بنویسین)

آره خیلی درکت میکنم .من خودم تازه یه حقایقی برام از گذشتم روشن شده که ذره ذره داره میسوزونه.اما جز ص ...

خدا ان شاءالله مشكلات هممونو حل كنه

در این دنیا همه چیز دست خود آدم است حتی عشق، حتی جنون، حتی ترس .. آدمیزاد می تواند اگر بخواهد کوه ها را جا به جا کند می تواند آب ها را بخشکاند می تواند چرخ و فلک را به هم بریزد آدمیزاد حکایتی است می تواند همه جور حکایتی باشد حکایت شیرین حکایت تلخ حکایت زشت ... و حکایت پهلوانی ...
خدا ان شاءالله مشكلات هممونو حل كنه

به امید خدا

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز