2789
عنوان

گذشته انسان

125 بازدید | 12 پست

ایا کسی که  در گذشته خودش رابطه های عمیق متعددی را با جنس مخالفش تجربه کرده،میتونه فرد قابل اعتماد یا مناسبی برای ازدواج باشه؟ اصلا تا چه حدی باید به این موضوع توجه کرد؟

هیچچچ کس معصوم نیست  الان همه ی پاکدامنا میریزن اینجا  عزیز جان ممکنه اون فرد توبه کرده ...

حق باشماست و قبول دارم که هیچ کس معصوم نیست، ولی بنظر شما توبه  کردن طرف میتونه تضمینی برای عدم تکرار این موضوع در اینده باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حق باشماست و قبول دارم که هیچ کس معصوم نیست، ولی بنظر شما توبه  کردن طرف میتونه تضمینی برای عدم ...

ببین بستگی ب فرد داره یکی میبینی با همه بوده واسه تنوع

یکی هم عاشق یه نفر بوده باهاش رابطه داشته عمیق منظورم نیست 

در حد دست و بغل و بوس

اما ب دلایلی نشده اگه طرف مقابل عاشق شما بشه و ادم تنوع طلبی نباشه احتمالش واقعا پایینه 

واسه همینه که میگم باید درست انتخاب کنی دوست عزیز

ببین بستگی ب فرد داره یکی میبینی با همه بوده واسه تنوع یکی هم عاشق یه نفر بوده باهاش رابطه داشته عم ...

نه منظور من حالا داشتن یک رابطه حالا به هر دلیلی حتی عمیق نیست،بلکه منظورم کسی هستش که ارتباطات متعدیی با چدین نفر داشته اونم عمیق، دیگه چنین شخصی نمیتونه بگه عاشق شدم و از این صحبتها

نه منظور من حالا داشتن یک رابطه حالا به هر دلیلی حتی عمیق نیست،بلکه منظورم کسی هستش که ارتباطات متعد ...

ادم ها میتونن در یک لحظه بد بشن در یک لحظه خوب 

باید دید اون فرد چطوریه تونسته کنارش بزاره؟ 

باید مدت زمانی بگذره تا ادم بگه اره من فلان کار رو گذاشتم کنار 

در ضمن ادما دل دارن از سنگ نیستن میتونن عاشق بشن

ادم ها میتونن در یک لحظه بد بشن در یک لحظه خوب  باید دید اون فرد چطوریه تونسته کنارش بزاره؟&nb ...

دقیقا، من اصلا مخالف یا  منتقد عشق نیستم بلکه اتفاقا برحسب و بنا به دلایلی دیدگاهم خیلی بازتر از اقایون اینجاست و اصلا سنتی و متعصبانه فکر نمیکنم