2821
2789
عنوان

کدوم بهتره؟ 😃

500 بازدید | 24 پست

بوکس یا بسکتبال! 😃❤

من عاشق هر دوشونم بسکتبال 3سال رفتم  کرونا اومد دیگ نشد! 🤪

الان میخوام بعد 13 به در 6 ماه برم بوکس که قشنگ بدنم رو فرم بیاد اضافه وزن تقریبا 1 کیلو دارم بعد 6 ماه برم بسکتبال؟ نظرتون؟ 😂😃

تعریف من از عشق همان بود ک گفدم؛ دربند کسی باش که دربند حسین است…بچه ها برای حاجت روا ییم یه صلوات بفرستید ❤

من بوکس رو بیشتر دوست دارم

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم ۱۰ سالشه میگه تابستون حتما میرم بسکتبال .خیلی بسکتبال دوست داره.میتونه بره؟

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥
بسکت

اخه 3 سال رفتم اصلا روی اندامم تاثیری نداشت هرکسی اومده حتی 9 یا 10 سال همون طوره ک هس 😟😭

تعریف من از عشق همان بود ک گفدم؛ دربند کسی باش که دربند حسین است…بچه ها برای حاجت روا ییم یه صلوات بفرستید ❤
خواهرم ۱۰ سالشه میگه تابستون حتما میرم بسکتبال .خیلی بسکتبال دوست داره.میتونه بره؟

اره قدم بلند میکنه عالیه خیلی هیجان داره هنوزم ک هنوزه نمیتونم دل بکنم ازش شاید 6، 7 ماه بوکس برم که بدنم چربی نداشته باشه بعدش برم بسکتبال  احساس میکنم اینطوری بهتر میتونم حرکات ش رو انجام بدم 

اخه 3 سال رفتم اصلا روی اندامم تاثیری نداشت هرکسی اومده حتی 9 یا 10 سال همون طوره ک هس 😟😭

نمیدونم گلم

ب نظرم‌برای دختر بسکت بهتره

بعدم اگ اینقد اصرار داری که اندامت فرم بگیره بهتره بری باشگاه مثلا بدن سازی یا کلا ورزش مرتب کنی و...

وگرنه بسکت و والیبال و بکس آنچنان فرم قشنگ نمیدن.

فعلا...😇👋🏻
بسکتبال بوکس زیاد واسه دختر جالب نیس بنظرم

بوکس هم پرسجو کردم  میترسیدم بالا تنم گنده بشه گفتن نه بوکس بخاطر حرکاتش  کل بدن  رو اب میکنه و عضله میاد دیگ چربی تو بدن نمیمونه 

نمیدونم گلم ب نظرم‌برای دختر بسکت بهتره بعدم اگ اینقد اصرار داری که اندامت فرم بگیره بهتره بری باش ...

ععع اره منم بین این سه تا موندم بوکس، بدنسازی، بسکتبال مرسی گلم از راهنماییت ❤

من خودم بسکتو ترجیح میدم بوکس میخواستم برم گفتن ک استخون بندی بدنت درشت میشه و دستات فرمشون تغییر می ...

واقعا 😟مرسی ک گفتی 🤪

2823
2791
2779
2792