2777
2789
عنوان

خیاط رو مخ

66 بازدید | 2 پست

سلام ،پارچه امو دو هفته پیش دادم دوستم برام کت بدوزه من چند هفته قبلش بهش گفته بودم میخوام پارچه بیارم بدوزی قبول کرده بود فقط وقت نمیکردم ببرم دو هفته قبل بردم گفت اشکال نداره دقیقا همین کلمه اشکال نداره من اول یا دوم  سوم عید تحویل بدم منم چون مانتو دیگه ای میخواستم بخرم گفتم اشکال نداره چون اون کت رو که می‌خواست بدوزه برای جای دیگه ای میخواستم بپوشم بعد که اومدم خونه مدلم براش فرستادم گفتم این مدلی بدوز یکم زود تحویل بده بهش برخورد گفت من گفتم  دوم سوم اگه نمیخوای بیا پارچه اتو ببر کاش میرفتم می‌آوردم 😔😔 بعد چند وقت بعدش مدل رو فرستادم گفتم اینطوری کن چون یکم فراموشکاره باز گفت تو چرا اینجوری میکنی مگه من چیکار کردم گفتم این مدلی بدوز حالا بعد چند روز دیروز دکمه خریدم گفتم بهش خریدم خوبه کافیه جوابمو نداده بود ، امروز با خبر شدیم که عروسی نزدیک یکی از اقواممونه، مجبورم اون جایی که  می‌خواستیم بریم زودتر بریم (اینم بگم من هرچی خریدم با اون مدل کتم ست خریدم یعنی ترکیب رنگی هاش بهش بخوره)بهش پیام دادم گفتم دوختی اینطور شده ناراحت شد گفت بیا پارچه ببر من نمیدوزم خدایی مگه من چی گفتم فقط خواستم ببینم دوخته بعد چون دوست بودیم بهش پیام دادم اگه غریبه بودیم اصلا پیام نمی‌دادم حالا الان که ۱۹ ساعت مونده به عید من چه خاکی به سرم بریزم انقدر گریه کردم گفت نمیدوزم مسئولیت هم قبول نمیکنه باید باهاش چیکار کرد میشه شکایت کرد ؟لطفا جواب بدین خانوما   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.